Τώρα: Black out σε όλη την Λευκωσία

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24h.com.cy, φαίνεται ότι κεντρικός αγωγός παροχής ρεύματος προς την πρωτεύουσα, έχει παρουσιάσει σοβαρή βλάβη. Αυτή την στιγμή οι τεχνικοί της ΑΗΚ προσπαθούν να εντοπίσουν τον συγκεκριμένο αγωγό για να δουν και το μέγεθος του προβλήματος. 

Μετά από λεπτούς χειρισμούς των τεχνικών της ΑΗΚ αποφεύχθηκε το ντόμινο διακοπής ρεύματος σε ολόκληρη την Κύπρο. 

Τεχνικοί της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ) βρίσκονται στον υποσταθμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην Αθαλάσσα στον οποίο έχει σημειωθεί βλάβη και εργάζονται πυρετωδώς για αποκατάσταση της βλάβης και της παροχής ηλεκτρισμού εκεί όπου έχει διακοπεί.

“Δεν είμαστε σε θέση να προσδιορίσουμε πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη” δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Χρίστος Λουκαϊδης, Διευθυντής του Γραφείου Γενικής Διεύθυνσης της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ), προσθέτοντας ότι οι τεχνικοί της ΑΗΚ εργάζονται πυρετωδώς.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η βλάβη  έχει προκύψει στον υποσταθμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην Αθαλάσσα.

Ο Χρίστος Λουκαϊδης, Διευθυντής του Γραφείου Γενικής Διεύθυνσης της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ) δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ότι «έχει προκύψει ένα πρόβλημα, μια βλάβη, στον υποσταθμό της ΑΗΚ στην Αθαλάσσα το οποίο πρόβλημα διερευνούμε για να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί».

 Περισσότερα σε λίγο