Χ.Παυλίδου: “Πάντα κλαίω που δεν πάω στις γιορτές των παιδιών”

 

Η ηθοποιός Χριστίνα Παυλίδου, μίλησε στο μηνιαίο περιοδικό «must» και δήλωσε πως είναι κουραστικό και καταπιεστικό που μέσα σε κόσμο πρέπει να προσέχει τις κινήσεις της. «Αν πάω σε ένα παιδότοπο ξέρω ότι  ο κόσμος με αναγνωρίζει, περνώ όμως και από «έλεγχο». Πώς είμαι, πώς τρώω, πώς μιλάω στα παιδιά μου. Είμαι πολύ ευτυχής όταν είμαι στο εξωτερικό και μπορώ να κάνω ότι θέλω. Να περπατήσω ξυπόλυτη στο δρόμο για παράδειγμα».


 

Διαβάστε επίσης το για το διπλό ταμπλό των διαπραγματεύσεων της Τρόικας. Διαβάστε ακόμη  για το κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω του black out.


 

Αναμφίβολα η Χριστίνα είναι από τις πιο όμορφες Κύπριες ηθοποιούς. Πως φροντίζει τον εαυτό της; «Χαίρομαι όταν μου λένε «είσαι η πιο νεαρή μαμά από τις μαμάδες» και ας μην είμαι. Δεν θα με δεις ποτέ απεριποίητη ακόμη και στο σουπερμάρκετ, δεν μου αρέσει. Χωρίς υπερβολές, δεν θα με δεις με eyeliner από το πρωί».

Η αγάπη της για την οικογένεια και τον άντρα της είναι γνωστή, αφού είναι μαζί στο σπίτι αλλά και στην δουλειά. Τι την εκνευρίζει όμως στον σύζυγο της Γιώργο Τσιάκκα ; «Αυτό που με εκνευρίζει σε αυτόν, είναι ότι όσο εύκολα θυμώνει, τόσο εύκολα του περνάει. Εγώ είμαι το αντίθετο, θέλω τον χρόνο μου».