Χαλάει ο καιρός…

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. 


Διαβάστε επίσης, “Απολύονται 300 υπάλληλοι των ΚΑ” αλλά και “Διαπραγματεύσεις με διχασμένη την Τρόικα”.


Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο 9/11 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο 10/11 παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα.

Την Κυριακή 11/11 και την Δευτέρα 12//11 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κατά το τριήμερο.

Το 24H επικοινώνησε με τη μετεωρολογική υπηρεσία και μίλησε με τον Λειτουργό, κ. Παναγιώτη Γεωργίου, ο οποίος μας είπε, «Η αστάθεια του καιρού θα παραμείνει , απόψε θα υπάρχει κυρίως συννεφιά με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Δεν είναι απίθανο λόγω της αστάθειας του καιρού να ξαναδημιουργηθεί πρόβλημα στο ρεύμα, είναι κάτι φυσιολογικό. Από το Σάββατο (10/11), ο καιρός θα καλυτερέψει»