Χαμός με το βίντεο του επιδειξία

Το θέμα προβάλλουν ειδησεογραφικές σελίδες στην Αθήνα ενώ μέσω του διαδικτύου το βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου, με τις επισκέψεις των χρηστών να ανέρχεται σε δεκάδες χιλιάδες.Την ίδια στιγμή η κατ’εξακολούθηση ενέργεια του αστυνομικού επιδειξία προκαλεί επίσης σάλο και αμηχανία στην ηγεσία της αστυνομίας.

Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος περιπτέρου στην Λακατάμεια όπου μετέβαινε τακτικά τις μεταμεσονύκτιες ώρες ο 30χρονος επιδειξίας αστυνομικός καταγράφουν καρέ – καρέ την δράση του που μόνο σοκ και αποτροπιασμό και γέλιο προκαλεί. 


Διαβάστε επίσης για την κάθοδο της Τρόικα στην Κύπρο. Διαβάστε ακόμα την επίσημη μετάφραση των δηλώσεων Σόιμπλε.


 

Σαν κύριος ο 30χρονος αστυνομικός, αφού στάθμευε το ιδιωτικό του αυτοκίνητο μπροστά στο περίπτερο, αφαιρούσε το υπηρεσιακό του πουκάμισο για να μην γίνει αντιληπτή η ιδιότητα και αφού έμπαινε στο υποστατικό έβγαζε έξω από το παντελόνι  τα γεννητικά του όργανα.

Στην συνέχεια αφού επέλεγε ένα περιοδικό αισχρού περιεχομένου από το ράφι μετέβαινε στο ταμείο με τα γεννητικά του όργανα έξω και αφού πλήρωνε τις γυναίκες υπαλλήλους έφευγε ήσυχα. Επέστρεφε σαν να μην συμβαίνει τίποτα στο αστυνομικό του καθήκον στο αρχηγείο αστυνομίας.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το 24Η ο 30χρονος επιδειξίας αστυνομικός επισκέφτηκε το περίπτερο στις 14/09 στις 18/09 και στις 08/10/2012.

Οι γυναίκες υπάλληλοι έμεναν άφωνες όχι από τα προσόντα του αστυνομικού, αλλά από το θράσος του, ενώ το σοκ ήταν ακόμα περισσότερο όταν έμαθαν ότι επρόκειτο για αστυνομικό. Στις σκηνές βέβαια η ψυχραιμία των γυναικών είναι αξιοθαύμαστη.  

Οι μεταμεσονύκτιες επισκέψεις του ειδικού αστυνομικού ο οποίος παντρεύτηκε πρόσφατα γίνονταν πάντα εν ώρα υπηρεσίας.

Ζητούσε άδεια για να πάει σε περίπτερο δήθεν να αγοράσει τσιγάρα, όπου επιδινόταν ουσιαστικά σε στριπτίζ επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα στις γυναίκες υπαλλήλους.