Δημοσκόπηση: Ξεκάθαρο προβάδισμα στον Νίκο Αναστασιάδη


Διαβάστε επίσης για τον 20χρονο που σχεδίαζε φονικό στην πρεμιέρα του Breaking Dawn 2. Διαβάστε ακόμα για το νέο σκάνδαλο στην Ελλάδα: Υπουργικές βίζες 40 εκ. δολαριων


 

Οι υποψήφιοι Πρόεδροι της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, Σταύρος Μαλάς και Γιώργος Λιλλήκας κινούνται παράλληλα.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, σύμφωνα με την δημοσκόπηση που σημοσιοποίησε η εφημερίδα «Σημερινή» την Κυριακή, προηγείται του Σταύρου Μαλά με 16 ποσοστιαίες μονάδες στον πρώτο γύρο των εκλογών, ενώ σε απόσταση αναπνοής – μιας ποσοστιαίας μονάδας – βρίσκονται Μαλάς και Λιλλήκας για είσοδο τους στην δεύτερη Κυριακή.

Στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών εκλογών, ο Νίκος Αναστασιάδης έχει προβάδισμα εναντίον και των δύο υποψηφίων, κατά 15% έναντι του Σταύρου Μαλά και 9% έναντι του Γιώργου Λιλλήκα.

Στη δημοσκόπηση επιβεβαιώνεται το ξεκάθαρο προβάδισμα του Νίκου Αναστασιάδη κατά τον πρώτο γύρο των εκλογών, όπως επίσης και στα σενάρια του δεύτερου γύρου. Οριακή είναι η διαφορά Σταύρου Μαλά και Γιώργου Λιλλήκα για είσοδο τους στη δεύτερη Κυριακή.