Δολοφόνησε τα παιδιά του για να εκδικηθεί τη γυναίκα του

 

Η σχέση τους αντιμετώπιζε όλο και περισσότερη ένταση το τελευταίο διάστημα για διάφορους λόγους, όπως για το ότι εκείνη αρνιόταν να φορά την μουσουλμανική μαντίλα.

Η συγκεκριμένη είδηση προβλήθηκε ιδιαίτερα σήμερα από πολλά ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Ο παιδοκτόνος, που ονομάζεται Μουσταφά Χαζάζι, ζει εδώ και χρόνια έξω από την πόλη Περούτζια, στην κεντρική Ιταλία.

Χθες το βράδυ οι καραμπινιέροι βρήκαν στο σπίτι της συζύγου του τα πτώματα των δυο παιδιών τους , 8 και 12 ετών. Ο Χαζάζι τα δολοφόνησε, πιθανώς σε κατάσταση αμόκ, καταφέροντάς τους μαχαιριές στο λαιμό. Στην συνέχεια, προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αλλά οι γιατροί δήλωσαν στους καραμπινιέρους που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο ότι η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Κατηγορείται, για διπλή ανθρωποκτονία.

Ο άνδρας βρισκόταν σε διάσταση με την σύζυγό του, επίσης βορειοαφρικανή, και μια από της αιτίες της έντασης που είχε ξεσπάσει μεταξύ τους ήταν η άρνησή της να φορά, σε κάθε της μετακίνηση, την μουσουλμανική μαντίλα. Πρόσφατα η γυναίκα είχε απομακρυνθεί από την συζυγική εστία παίρνοντας μαζί της και τα δυο παιδιά.

Ο Χαζάζι χθες βράδυ στις 20:00 (τοπική ώρα) είχε τηλεφωνήσει στην σύζυγό του ανακοινώνοντάς της την πρόθεσή του να θέσει τέρμα στην ζωή του. Η ίδια τηλεφώνησε αμέσως στους καραμπινιέρους, ζητώντας τους να κινητοποιηθούν.

Όταν όμως έκαναν έφοδο στο διαμέρισμά της απλώς διαπίστωσαν την τραγική κατάληξη της υπόθεσης.

Πηγή: newsbeast.gr