Ε.Κοκκίνου: “Δεν ξέρεις τι κρύβει κάποιος που χαμογελάει”

 

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή, τον γιο της, τα επαγγελματικά της,  αλλά και για το αν νιώθει ότι έχει έρθει η ώρα να αποσυρθεί από την πίστα.

“Η ζωή συνεχίζεται και αλίμονο αν δεν συνεχιζόταν”, τονίζει η Έλλη, μιλώντας για τον σύντροφό της, Γιώργο Μπόγρη. “Δεν μπορείς να κρύβεσαι. Από αυτό δεν ενοχλείται κανείς. Κι αν ενοχλείται, δεν θα έπρεπε να ενοχλείται. Ένας άνθρωπος που έχει ένα δεσμό δεν κάνει κανένα έγκλημα. Δεν κλέβει κανέναν. Προχωράει την ζωή του σύμφωνα με τις ανάγκες του. Και κανείς δεν ξέρει τι ανάγκες έχει και τι ζόρια τραβάει. Άσχετα με την “βιτρίνα” που μπορεί να έχει”.

 

 

Η ίδια μιλά και για το πόσα μπορεί να κρύβει ένα χαμόγελο που θα δει κανείς σε ένα περιοδικό. “Κανείς δεν ξέρει τι έχει στερηθεί κάποιος, τι έχει βαρεθεί, με τι έχει κουραστεί. Ο άλλος βλέπει στα περιοδικά, δεν ξέρει όμως τι μπορεί να περνάει ένας άνθρωπος τη στιγμή που χαμογελάει. Μπορεί να είναι σε μια άψογη ψυχολογική κατάσταση ή σε μια δραματική ψυχολογική κατάσταση. Δεν είναι ποτέ λυμένο τίποτε και για κανέναν”.

 

Εκτός από πετυχημένη στο επάγγελμά της πάντως, η Έλλη παραμένει μια χωρισμένη μητέρα. Και ναι, δεν κρύβει πως το να καλύψει το κενό του πατέρα είναι ένα μόνιμο άγχος της καθημερινότητάς της. “Όλες οι μητέρες που έχουν χωρίσει -και που μπορεί να μην διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις με τον πρώην σύζυγο τους- ποτέ δεν πρέπει να κακολογήσουν τον πατέρα, όποιος και αν είναι, ότι και να τους έχει κάνει… Τα παιδάκια δεν φταίνε για τις δικές μας επιλογές και τα δικά μας λάθη”, τονίζει ενώ παραδέχεται πως η μητρότητα την έχει κάνει ευαίσθητη σε πολλά επίπεδα.

“Όλοι κάνουν έναν κύκλο. Τώρα, το πόσο μικρός ή μεγάλος είναι αυτός, δεν το ξέρει κανένας μας”

 

 

 

Η Έλλη πάντως δεν σκοπεύει να αφήσει την πίστα, τουλάχιστον για την ώρα, ακόμη κι αν πρόσφατα έκανε ένα διαφορετικό επαγγελματικό βήμα, ανοίγοντας παιδικό σταθμό.”Είναι νωρίς για να αποσυρθώ. Όμως, όταν πηγαίνεις καλά στη δουλειά σου, πρέπει να κοιτάς και την επόμενη μέρα. Όλοι κάνουν έναν κύκλο. Το πόσο μικρός ή μεγάλος είναι αυτός, δεν ξέρει κανένας μας”, τονίζει. Αυτό που σκοπεύει να αφήσει όμως είναι οι σπατάλες. “Στο παρελθόν έπρεπε να έχουμε ακριβά ρούχα –για τις εμφανίσεις στα μαγαζιά- όπως επίσης ακριβά αξεσουάρ και παπούτσια. Μας είχαν βάλει σε μια τέτοια λογική. Τώρα έχουν κοπεί αυτά”, καταλήγει.

Για περισσότερα lifestyle θέματα cosmo.gr