Έβαλε τη γάτα στο πλυντήριο και το τράβηξε και βίντεο


Διαβάστε επίσης για το σπάνιο διαμάντι που πουλήθηκε έναντι 22 εκατομμυρίων, καθώς και για τον νέο τιμονιέρη της Κίνας.  


Στην  απολογία του λίγες ώρες μετά την σύλληψή του, ο Allan Staughton από το Cambridgeshire ισχυρίστηκε αρχικά ότι το έκανε για πλάκα, κατόπιν όμως όπως αποδείχθηκε, θέλησε να εκδικηθεί την σύντροφό του μετά από έντονη λογομαχία που είχαν το πρωί της ίδιας ημέρας. Ο νεαρός έθεσε σε λειτουργία το πλυντήριο και μάλιστα στο πρόγραμμα της στύψης των ρούχων, το οποίο «ανεβάζει στροφές» στο δεκαπλάσιο του φυσιολογικού προγράμματος, σταμάτησε και μετά, όταν είδε ότι το άτυχο ζώο ήταν κολλημένο στην «πλάτη» του κάδου, επανέλαβε την πράξη τουλάχιστον δύο φορές ακόμη. το “έβγαλε” βίντεο και το ανέβασε στο youtube.  

 

Στον δράστη επιβλήθηκε φυλάκιση 56 ημερών, ενώ του απαγορεύθηκε να έχει στην κατοχή οποιοδήποτε ζώο εφ’ όρου ζωής, ποινή που χαρακτηρίστηκε ως εξαιρετικά ήπια. 

Η κτηνίατρος που εξέτασε το ζώο μετά το τέλος της πλύσης ανέφερε ότι εάν το τετράποδο έμενε για λίγη ώρα ακόμη μέσα στο πλυντήριο, θα πέθαινε από ασφυξία. Ωστόσο, οι μικροτραυματισμοί με τους οποίους γλίτωσε στα δόντια και την γλώσσα δεν αναιρούν σε καμία περίπτωση το συγκλονιστικό βασανιστήριο στο οποίο υποβλήθηκε. 

Η– πρώην– πλέον σύντροφος του άνδρα δήλωσε ότι δεν πρόκειται να αποβάλλει μήνυση, απομάκρυνε όλα του τα προσωπικά αντικείμενα από το σπίτι της και προσέχει πλέον την Princess (σ.σ. το όνομα της γάτας) ως κόρη οφθαλμού.