Εισαγγελέας.. πορνοστάρ! (vid)


Διαβάστε επίσης “Τούρκοι πίσω από την κλοπή ζώων”. Διαβάστε ακόμα “Χειροπέδες σε πρώην αστυνομικό”.


 

Εισαγγελέας στην κομητεία Κόρτλαντ της Νέας Υόρκης παραδέχτηκε ότι πρωταγωνιστούσε σε ταινίες πορνό τη δεκαετία του 70′.

Ο λόγος για τον Μαρκ Σούμπεν, ο οποίος παραδέχτηκε σε συνέντευξη Τύπου τη Παρασκευή  ότι είχε πει ψέμματα για το παρελθόν του πριν τις εκλογές για την Εισαγγελία.

Τώρα που τις ξανακέρδισε αποφάσισε να πει την αλήθεια για το “αμαρτωλό” παρελθόν του.

“Ήμουν ηθοποιός σε ταινίες για ενήλικους για μια μικρή περίοδο στις αρχές της δεκαετίας του 70′. Ήμουν επίσης ηθοποιός σε άλλες παραγωγές όπως σε θέατρα, σαπουνόπερες και διαφημίσεις”, είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ζήτησε συγγνώμη που είπε ψέμματα ενώ αρνήθηκε να δεχθεί ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

“Όλα αυτά έγιναν πριν από 40 χρόνια και δεν έκανα κάτι παράνομο”, τόνισε.

Η αποκάλυψη ήρθε από ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε νωρίτερα στο You Tube και το οποίο υποστήριζε με πλούσια στοιχεία, όπως φωτογραφίες, άρθρα, πλάνα και άλλο υλικό ότι ο Μαρκ Σούμπεν ήταν το ίδιο πρόσωπο που είχε κάνει καριέρα ως πορνοστάρ τη δεκαετία του 70 ‘με το όνομα Γκας Τόμας.

Μέχρι την ημέρα των εκλογών για τις Εισαγγελίες στις 6 Νοεμβρίου, ο Σούμπεν υποψήφιος με τους Δημοκρατικούς, διέψευδε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς.Για περισσότερες παράξενες ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr, επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.