Και επιπλοποιός ο Brad Pitt (pic)

Μια νέα συλλογή από έπιπλα σχεδίασε ο Brad Pitt σε συνεργασία με τον επαγγελματία στο είδος, Frank Pollaro. Η σειρά του Brad αποτελείται από καρέκλες, κρεβάτια, τραπέζια και μια μπανιέρα για δύο… “Είμαι μανιακός με την ποιότητα” εξομολογείται ο Pitt και “αυτή μου η εμμονή ήταν που με ένωσε με τον Frank (Pollaro), ο οποίος μοιράζεται την ίδια τρέλα για τα σχέδια με μεράκι από το παρελθόν και προσοχή στη λεπτομέρεια και όχι μόνο για αυτό που φαίνεται”.


Διαβάστε επίσης για τη «χυλόπιτα» της Ζέτας στο Μιχάλη Χατζηγιάννη. Διαβάστε ακόμα για σημαντική διάκριση για την εφαρμογή «Google Now».


Η αρχιτεκτονική και τα πρώτα σχέδιά του για κτίρια ή έπιπλα άρχισαν τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ’90, όταν ο Pitt ανακάλυψε τους αρχιτέκτονες Charles Rennie Mackintosh και Frank Lloyd Wright στο Πανεπιστήμιο του Missouri, τότε που αναζητούσε τρόπους να ξεφύγει με κάποιο άλλο μάθημα από τα γαλλικά.

Το υλικό που χρησιμοποιεί είναι κυρίως το ξύλο. Τα έπιπλα που σχεδιάζει ο Brad Pitt είναι αυτά που θα ήθελε να βάλει στο σπίτι του και κάπως έτσι αποφάσισε να τα βγάλει από το χαρτί. Το θέμα είναι αν αρέσουν και στην Angellina.

 

 

Πηγή: cosmo.gr