Έξι εκατομμύρια δολάρια κόστισε στον Στρος-Καν η καμαριέρα


Διαβάστε επίσης: Με φιλικό διακανονισμό κλείνει η υπόθεση Στρος Καν-καμαριέρας Διαβάστε ακόμη: Προβλήματα υγείας φέρεται να αντιμετωπίζει ο Πούτιν


Ο Ντομινίκ Στρος-Καν θα καταβάλει 6 εκατομμύρια δολάρια στην Ναφισάτου Ντιάλο” , εμπιστεύθηκε σε κοντινούς του ανθρώπους ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στο σημερινό φύλλο της Le Monde.

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν, ο οποίος επισκέφθηκε πολλές φορές τη Νέα Υόρκη τους τελευταίους μήνες, έχει πει στο περιβάλλον του ότι οι βασικές λεπτομέρειες του διακανονισμού συμφωνήθηκαν στο τέλος του καλοκαιριού.

Όπως εμπιστεύθηκε ο ίδιος σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του, τα 3 από 6 εκατομμύρια θα προέλθουν από τραπεζικό δάνειο και τα υπόλοιπα 3 θα τα δανεισθεί από την πρώην σύζυγό του Αν Σενκλέρ. 

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των New York Times, ο Ντομινίκ Στρος-Καν και η καμαριέρα κατέληξαν σε οικονομική συμφωνία, η οποία εάν υπογραφεί, θα θέσει τέλος στο δικαστικό σίριαλ που εκτυλίχθηκε επί 18 μήνες από τον Μάιο του 2010.

Για περισσότερες διεθνείς ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr , επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.