ΕΔΕΚ: Kαταγγέλλει την επιδρομική ενέργεια των Τούρκων


Διαβάστε επίσης,”Συνεργασία συντεχνιών ημικρατικών κατά ιδιωτικοποιήσεων” και “Ο Ξι Ζιπίνγκ ο νέος «τιμονιέρης» της Κίνας”.


“Καλούμε την Ειρηνευτική Δύναμη να προχωρήσει σε συγκεκριμένες, άμεσες και αποφασιστικές ενέργειες για την αποκατάσταση του στάτους κβο, όπως αυτό ίσχυε πριν την επιδρομική ενέργεια των κατοχικών δυνάμεων”, αναφέρει η ΕΔΕΚ σε ανακοίνωσή της.

Επίσης, καλεί την Κυβέρνηση “να απαιτήσει άμεση δράση του ΟΗΕ με προειδοποίηση ότι δεν θα γίνει ανεκτή η δημιουργία νέων Στροβιλιών”.

 

Η ΕΔΕΚ ζητά έρευνα για τις καταγγελίες της ΕΤΥΚ 

Το ΚΣ ΕΔΕΚ ζητά από την Κυβέρνηση “να προχωρήσει σε επείγουσα έρευνα σε ό,τι αφορά τις καταγγελίες της ΕΤΥΚ για απαράδεκτες συμπεριφορές και ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου της Λαϊκής Τράπεζας”, προσθέτοντας ότι “η Κυβέρνηση καλείται να ενεργήσει άμεσα”.

“Αν οι καταγγελίες της ΕΤΥΚ αληθεύουν, τότε είναι προφανές ότι πρόκειται για εξωφρενικές ενέργειες που προκαλούν τα αισθήματα του λαού, ο οποίος καλείται να καταβάλει το τίμημα της ασυλλόγιστης και αλόγιστης διαχείρισης των τραπεζών που οδήγησε το χρηματοπιστωτικό σύστημα στη σημερινή τραγική κατάσταση”, αναφέρει η ΕΔΕΚ σε ανακοίνωσή της.

 

Πηγή ΚΥΠΕ