Γ. Λιλλήκας: “Αφαιρεί την ελπίδα από τον λαού ο Αναστασιάδης”

Πρόσθεσε ο κ. Λιλλήκας ότι ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, με αυτόν τον τρόπο, αφαιρέσει την ελπίδα από τον λαό και με εκβιασμούς προσπαθεί να κάμψει τις αντιστάσεις του για να δεχθεί την άνευ όρων παράδοσή του. 


Διαβάστε επίσης για τη δήλωση του Προέδρου ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες για την οικονομία. Διαβάστε ακόμα πόσα χρόνια θα πάρει την Κύπρο να αποπληρώσει το δάνειο.


«Οπως έπραξε το 2004,( με το σχέδιο Ανάν) έτσι πράττει και τώρα (με το φυσικό αέριο και την οικονομική κρίση)», παρατηρεί ο κ. Λιλλήκας σχολιάζοντας δηλώσεις στις οποίες προέβη ο κ. Αναστασιάδης την Κυριακή στο Παλαιχώρι.

Παραθέτοντας link με βίντεο στο youtube, στο οποίο ο κ. Αναστασιάδης φέρεται να σχολιάζει πρόταση συγκεκριμένου υποψηφίου και να αναφέρει ότι «εμείς δεν πρόκειται να ξεπουλήσουμε τον πλούτο της πατρίδας μας, το φυσικό αέριο, που ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί πόσο είναι, απλά για να χαϊδέψουμε τα αυτιά πως τάχα αν πουλήσουμε αέρα θα εισπράξουμε χρήματα για να εξοφλήσομε τα χρέη. Αν έτσι απλά ήσαν τα πράγματα η Τρόικα θα επέλεγε την πρόταση του συγκεκριμένου υποψηφίου και θα μας απάλλασσε από τα όποια άλλα βάρη», ο κ. Λιλλήκας διερωτάται, τι εννοεί λέγοντας ότι θα πουλήσουμε «αέρα»;

Συνεχίζοντας ο κ. Λιλλήκας διερωτάται επίσης εάν ο κ. Αναστασιάδης «θεωρεί ότι η δήλωση του Προέδρου της Noble Energy για 7 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια φυσικού αερίου στο Οικόπεδο 12 είναι ‘αέρας’  ή  μήπως θεωρεί ότι ‘λαϊκίζει’ η Noble στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης;»

Πηγή: ΚΥΠΕ