Γιατί τα βάζει με τους αστυνομικούς ο Κωνσταντίνος Οδυσσέως;

 


 Διαβάστε επίσης γιατί πήγε στην Αστυνομία η Χριστιάνα Αριστοτέλους


 

Εκνευρισμένος φαίνεται πως είναι ο Κωνσταντίνος Οδυσσέως ( Γενικός Διευθυντής Αντ1 Κύπρου) με τους αστυνομικούς , χαρακτηρίζοντας τους «Ζαπτιέ» και ο λόγος γιατί χθες δυο αστυνομική τον σταμάτησαν στον αυτοκινητόδρομο και τον έγραψαν, την ώρα που δίπλα του περνούσε ιλιγγιώδη ταχύτητα ένα περιπολικό. 

Συγκεκριμένα ο κ.Οδυσσέως, μη αντέχοντας την αδικία προς το πρόσωπο του, ανέφερε το περιστατικό, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook, δημοσιεύοντας το εξής : 

«Μετά από 52 χρόνια ύπαρξης της Κυπριακής Δημοκρατίας η Αστυνομία Κύπρου έχει ακόμα στις τάξεις της τους γνωστούς παραδοσιακούς ζαφτιέδες. Δύο τέτοιοι νεαροί ζαφτιέδες με σταμάτησαν γύρω στις 9:00 απόψε στο highway πριν από την Αγία Νάπα διότι έτρεχα, λέει, εγώ ο καμικάζι 121χλμ!!! Εγώ είμαι βέβαιος ότι έτρεχα με 119 αλλά… άσχετο. Παρόλο που οι ίδιοι ήταν χωσμένοι όπως τους αλουπούς στα σκοτεινά, το αυτοκίνητό τους με αρ. εγγραφής …..  ήταν παρκαρισμένο σωστά σε ένα παράδρομο. Όμως την ώρα που με “έπαιζαν” (όπως λένε) με το ραντάρ, ήταν στα δεξιά μου προσπερνώντας με μεγαλύτερη ταχύτητα ένα περιπολικό εκτός υπηρεσίας, με σβησμένους φάρους, τους οποίους άναψε μόνο για 1 δευτερόλεπτο για να δείξει στους συναδέλφους του και σε μένα ότι αυτός είναι καβλάντης και δικαιούται να τρέχει.

Όταν ρώτησα τον ζαφτιέ γιατί δεν κατάγγειλε τον συνάδελφό του που έτρεχε παραπάνω, μου απάντησε απλά ότι δεν τον “έπαιξε” και ότι αν έχω παράπονο τότε να μην πληρώσω τα 21 ευρώ, αλλά να πάω δικαστήριο και να πω στο δικαστή το παράπονό μου. Έτσι είναι… Ο ζαφτιές στην Κύπρο είναι πέλλατσος, καβλαντης και τσαμπουκάς. Εσύ ο πολίτης, που τον πληρώνει από την τσέπη του, σκάσε και ρούφα!»

Σήμερα ανέρτησε ακόμα μια δημοσίευση η οποία αναφερόταν στο ίδιο περιστατικό εξηγώντας γιατί είναι θυμωμένος με τους αστυνομικούς :

“Επειδή κάποιοι δεν έπιασαν το νόημα, εξηγώ γιατί με εκνεύρισε ο ζαπτιές με το περιπολικό με αρ. εγγραφής …, που με κατάγγειλε χθες το βράδυ στις 9:00, στο highway πριν από την Αγία Νάπα: 

Όχι διότι με κατάγγειλε για την φοβερή ταχύτητα των 121 χλμ αλλά διότι την ίδια ώρα που με “έπαιζε” με το ραντάρ του, με προσπερνούσε με μεγαλύτερη ταχύτητα ένας άλλος ζαπτιές που επέστρεφε προφανώς από κανένα γήπεδο, με σβηστούς φάρους, αλλά ο ζαπτιές που με κατάγγειλε, έκανε πως δεν τον είδε”

 

Να διευκρινίσουμε ωστόσο, ότι οι πιο πάνω θέσεις και απόψεις του κ.Οδυσσέως δεν ταυτίζονται με την ιδιότητα του και τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 , αλλά είναι προσωπικές απόψεις τις οποίες μοιράζεται με τους φίλους του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.