Κ.Κελεκίδου: “Εγώ ντύνομαι πριγκίπισσα κι ο Κουρκούλης Hulk”

 

Μιλώντας στην εκπομπή “Ελένη”, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη συμμετοχή στο Dancing With The Stars, τονίζοντας ότι περνάει πολύ καλά και ότι για εκείνη είναι ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

“Είναι η ευκαιρία μου να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανα. Σε αυτά που κάνουμε μετράει το στήσιμο, η έκφραση. Στην αρχή νόμιζα ότι δεν θα τα κάνω. Όταν μου δείχνουν τα είδη του χορού τα σκέφτομαι στο μυαλό μου και τα συγκρίνω με άλλα είδη που ξέρω. Έχω σκεφτεί να κάνω και κάτι αν μείνω μέχρι το τέλος.

Δοκιμάζεσαι σε κάτι που δεν το έχεις κάνει ποτέ στη ζωή σου και ξέρεις ότι θα κριθείς. Περνάω καλά εκεί. Είναι σα να ξεκινάς ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σου. Παροτρύνω όλο τον κόσμο να ξεκινήσει χορό”, είπε.

“Δεν ζηλεύαμε ποτέ ο ένας τον άλλον”

Η Κέλλυ συνέχισε αναφερόμενη στο πώς περνάει στο σπίτι με το γιο της και τον σύζυγό της αποκαλύπτοντας μικρές πτυχές της καθημερινότητάς τους.

“Κάθε μέρα μασκαρεύεται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εγώ ντύνομαι πριγκίπισσα κι ο Νίκος Hulk!! Έχω αφιερώσει πολύ χρόνο στον μικρό. Είναι ήρεμος και κοινωνικός. Την πρώτη φορά που είχα έρθει στην εκπομπή σου μου είχες πει μου θυμίζεις λίγο τον Νίκο τον Κουρκόυλη. Δεν ζηλεύαμε ποτέ ο ένας τον άλλον. Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί με τον Νίκο”, ανέφερε η τραγουδίστρια προσθέτοντας ότι η γέννηση του παιδιού της ήταν από τις ωραιότερες στιγμές της ζωή της.

“Έίχα πάρει 36 κιλά στην εγκυμοσύνη μου. Στον όγδοο μήνα είχα πάει στα 74 και εξαφάνισα τη ζυγαριά, αλλά δεν με ενδιέφερε. Φορούσα παντελόνια του Νίκου, ενώ δεν έβλεπα τα πόδια μου. Αλλά από μικρή ηλικία έπαιρνα και έχανα πολλά κιλά”, κατέληξε.

Πηγή: cosmo.gr