Η Χριστιάνα Αριστοτέλους στην Αστυνομία

 


Διαβάστε επίσης, “Γνώριζε για τον Πετρέους ο Ομπάμα πριν τις εκλογές;”.


Η ζωή της μπορεί να δείχνει λαμπερή όμως κάποιες φορές μπορεί να αποβεί και εφιάλτης. Η Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα της κυπριακής τηλεόρασης, όμως κάποιοι εκδηλώνουν αυτή την αγάπη με πιεστικό και υπερβολικό τρόπο.

Τι εννοούμε; Τον τελευταίο καιρό, σκιά της παρουσιάστριας έχει γίνει ένας θαυμαστής της, όπου σύμφωνα με το κοντινό της περιβάλλον, την παρακολουθεί σε κάθε της βήμα, προσπαθώντας να την πλησιάσει.

«Σχεδόν κάθε μέρα βρίσκεται έξω από τον σταθμό και την περιμένει να σχολάσει», αναφέρει στο 24h, άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον της Χριστιάνας. 

Όπως ανέφεραν στο 24h, δικοί της άνθρωποι πρόκειται για έναν 28χρόνο νεαρό από την Λεμεσό, ο οποίος έχει πάθει εμμονή με την Χριστιάνα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την προσεγγίσει και να την διεκδικήσει.

Η Χριστιάνα από την πλευρά της, θέλησε να του μιλήσει, όμως γνωρίζοντας τις προθέσεις του, φίλοι και συνεργάτες της, δεν την άφησαν να προβεί σε μια τέτοια πράξη. 

Έτσι την συμβούλεψαν για να μπορεί να κινείται άνετα και να κοιμάται ήσυχη τα βράδια να καταφύγει στην αστυνομία.  Πράγμα το οποίο και έπραξε πριν απο λίγες μέρες, με βαριά καρδιά, χωρίς όμως άλλη επιλογή, καθώς η καθημερινότητα της άλλαξε και δεν μπορούσε να έχει μια φυσιολογική ζωή, μετά την εμφάνιση του 28χρόνου θαυμαστή, στην ζωή της.