Η Παπουτσάκη μίλησε για τον… αναπάντεχο γάμο της

 

 

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για το γάμο της με τον Παναγιώτη Πιλαφά, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η ηθοποιός είπε ότι ο γάμος ήταν φυσιολογική και αβίαστη συνέχεια για μία σχέση που έδειξε από την αρχή ότι πήγαινε πολύ καλά. 


 

Διαβάστε επίσης τις δηλώσεις του Κυπριανού για το περιεχόμενο του μνημονίου. Διαβάστε ακόμη το άρθρο για τον πρόεδρο των ΚΑ, που δηλώνει αισιόδοξος για το σχέδιο αναδιάρθρωσης.


 

«Οι γονείς μου δεν έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Η μαμα μου δυσκολεύτηκε βέβαια να το πιστέψει κανονικά, ήταν κουλ, δε νομίζω πως το πίστεψε μέχρι την τελευταία στιγμή» είπε η ηθοποιός.

 

Παρόλο που, όπως είπε, δεν είχε σκεφθεί ποτέ το γάμο, η Κατερίνα είπε το «ναι» εντελώς αβίαστα. «Το αισθάνθηκα και ήταν αμοιβαίο. Χωρίς δυσκολίες, χωρίς “αλλά”. Πολύ φυσιολογικά ήρθε, όπως θα ‘πρεπε να ‘ναι πάντα. Δε χρειάζεται να πεις πολλά» απάντησε η Κατερίνα Παπουτσάκη. 

 

Η Κατερίνα Παπουτσάκη περιέγραψε τον σύζυγό της ως άνθρωπο «της παρέας», αν και «αρκετά χαμηλών τόνων». «Μ’αρέσει αυτή η ήρεμη δύναμη που έχει. Επίσης, με τη δημοσιότητα δεν τρομάζει. Είναι πολύ ισορροπημένος, δεν παρασύρεται ούτε και τρομάζει. Βλέπει τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση», κατέληξε η ηθοποιός.

Πηγή: newsbeast.gr