Κατηγορήθηκε ο ηθοποιός – ληστής


Διαβάστε επίσης την πορεία των διαβουλεύσεων με την Τρόϊκα και διαβάστε ακόμα για το πως ρεζίλεψαν την Κυπρο οι Νορβηγοί.


 

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Ιωάννου

 

Υπό την επήρεια κάνναβης  φέρεται να  κτυπούσε σε τράπεζες και Συνεργατικά Ιδρύματα ο Κύπριος ηθοποιός ο οποίος παραδέχθηκε ήδη ότι ήταν ο ληστής που κτύπησε  στην ΣΠΕ Λευκωσίας στο Τσέρι και κατηγορήθηκε γραπτώς.

Οι ανακριτές θα ζητήσουν την προφυλάκιση του ύποπτου ηθοποιού μέχρι την έναρξη της δίκης στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας λόγω της σοβαρότητας των αδικημάτων.

Όπως αποκάλυψε το 24H την περασμένη βδομάδα ο Κύπριος ηθοποιός φαίνεται να εμπλέκεται σε άλλες δυο ληστείες σε τράπεζα και  Συνεργατικό Ίδρυμα.

Γενετικό υλικό του υπόπτου που απομονώθηκε από τις σκηνές των δυο άλλων ληστειών ταυτίστηκε με το  DNA του Κύπριου ηθοποιού ο οποίος αρνείται ωστόσο ενοχή για τις δυο υποθέσεις.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να τον κατηγορήσουν γραπτώς και για τις δυο αυτές υποθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα χρέη που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός από τα στοιχήματα στον Ιππόδρομο αλλά και από την αγορά ναρκωτικών ήταν ασήκωτα και ήταν οι λόγοι που τον έφεραν σε απελπιστική κατάσταση και τον έσπρωξαν να «παίξει» τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ένοπλου ληστή.