Κίνδυνος για ανήλικα στον Αστρομερίτη

 


Διαβάστε ακόμα για τον αστυνομικό που έκοψε εξώδικο αξίας 3 ευρώ. Διαβάστε επίσης για τον θάνατο-μυστήριο στη Λεμεσό.


 

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φ», φόβος και τρόμος έγινε άγνωστος άντρας στην κοινότητα Αστρομερίτη, αφού πλησιάζει ανήλικους και προθυμοποιείται να τους μεταφέρει με το όχημά του, άγνωστο για ποιο λόγο. Σε μια περίπτωση μάλιστα ο άγνωστος αυτός άντρας τράβηξε με το ζόρι ανήλικο στο όχημα του ωστόσο ο νεαρός κατάφερε να ξεφύγει. Η τοπική Αστυνομία, δεν κατάφερε ακόμα να τον εντοπίσει παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει.

Το προαναφερόμενο περιστατικό, συνέβη στις 25 Σεπτεμβρίου στις 13:10 το μεσημέρι, όπου μαθητής δημοτικού ο οποίος επέστρεφε στο σπίτι του με τα πόδια, προσεγγίστηκε από άντρα ο οποίος επέβαινε σε διπλοκάμπινο με διψήφιους αριθμούς εγγραφής. Ο άγνωστος άντρας ρώτησε τον μικρό που πήγαινε. Όταν αυτός του απάντησε πως πάει σπίτι του ο οδηγός προθυμοποιήθηκε να τον μεταφέρει. Ο μικρός αρνήθηκε και ο οδηγός προσπάθησε με την βία να τον βάλει στο αυτοκίνητο του, ωστόσο ο νεαρός κατάφερε να ξεφύγει και ανέφερε το περιστατικό στους γονείς του.

Αμέσως μετά την καταγγελία, άρχισαν έρευνες από την Αστυνομία, σε άτομα της περιοχής που διαθέτουν παρόμοιο όχημα χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Πληροφορίες του «Φ», κάνουν λόγο και για άλλα κρούσματα με μαθήτριες, αλλά δεν έγινε οποιαδήποτε καταγγελία.

Η Αστυνομία της περιοχής κάνει συχνά περιπολίες στην κοινότητα για προληπτικούς κυρίως λόγους.