Λεμεσός: Αρνήθηκε έλεγχο αλκοόλης και επιτέθηκε στους αστυνομικούς


Διαβάστε επίσης, “Ανήλικος δέκτηκε επίθεση σε σφαιριστήριο”.


Οι Αστυνομικοί δέχθηκαν εξύβριση και από την σύζυγο του 35χρονου και τον αδελφό της.

Όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα, και ενώ μέλη της Τροχαίας βρίσκονταν στη λεωφόρο Ναυαρίνου στη Λεμεσό και διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας, ανέκοψαν αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 35χρονος από τη Λεμεσό, με συνοδηγό 34χρονη.

Όταν ζητήθηκε από τον 35χρονο να υποβληθεί σε έλεγχο αλκοόλης, αυτός αντέδρασε και έσπρωξε με τα χέρια του τους αστυνομικούς, αρνούμενος να παράσχει δείγμα εκπνοής.

Ακολούθως, όταν πληροφορήθηκε ότι ήταν υπό σύλληψη, άρχισε να χτυπά επανειλημμένα το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Την ίδια στιγμή η 34χρονη, καθώς και 30χρονος, ο οποίος έφθασε αργότερα στη σκηνή, άρχισαν να εξυβρίζουν τους αστυνομικούς και να παρεμποδίζουν τη σύλληψη του 35χρονου.

Τόσο ο 35χρονος οδηγός όσο και ο 30χρονος, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, τραυματίστηκε επίσης μέλος της Τροχαίας, το οποίο αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

Οι τρεις κατηγορήθηκαν γραπτώς και απολύθηκαν για να κλητευθούν αργότερα.

Πηγή : ΚΥΠΕ