Λιλλήκας: Να διεκδικήσουμε αναπτυξιακές πρόνοιες στο Μνημόνιο

 


Διαβάστε επίσης για την κατάθεση στη δίκη για το Μαρί. Διαβάστε ακόμα τι δήλωσε ο Στέφανος Στεφάνου για τις διαπραγματέυσεις με την Τρόικα.


 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Λιλλήκας ανέφερε ότι τώρα δεν είναι η ώρα της κατανομής ευθυνών, αλλά για το καλό του τόπου «θα πρέπει όλοι μαζί να διαπραγματευτούμε σκληρά με την Τρόικα και να  διεκδικήσουμε να συμπεριληφθούν στο Μνημόνιο αναπτυξιακές πρόνοιες».

Ο υποψήφιος Πρόεδρος είπε ότι αν περιοριστούμε στους όρους και στο πνεύμα του Μνημονίου που προτείνει η Τρόικα, ακόμα και αν υπάρξουν επιμέρους βελτιώσεις, μετά βεβαιότητας θα οδηγηθούμε σε εμβάθυνση της ύφεσης και αύξηση της ανεργίας. Κάλεσε επίσης την Κυβέρνηση να εκμεταλλευτεί τους τεχνοκράτες του δημοσίου τομέα, τους εμπειρογνώμονες του ιδιωτικού τομέα και τα πιο λαμπρά μυαλά που διαθέτει ο τόπος κατά τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα.

Ο κ. Λιλλήκας επισκέφθηκε σήμερα το Νοσοκομείο Παραλιμνίου, το ΚΕΠ, το Γραφείο Εξευρέσεως Εργασίας, το Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, την Πυροσβεστική και το μεσημέρι είχε συνάντηση με το Δήμαρχο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Αργότερα, επισκέφθηκε την ΠΕΚ Σωτήρας, το σωματείο Ονήσιλο Σωτήρας, το Λιοπέτρι και το Δασάκι Άχνας.

Η περιοδεία έκλεισε με πολιτική συγκέντρωση στο ΘΟΙ Αυγόρου.

Πηγή: ΚΥΠΕ