Λιλλήκας: Ώρα κοινωνικής ενότητας

 


Διαβάστε επίσης τις αντιδράσεις κομμάτων για το Μνημόνιο. Διαβάστε ακόμα το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του 24h.com.cy για την αστυνομία


Μηνύματα κοινωνικής ενότητας και συστράτευσης των πολιτών «χωρίς αποκλεισμούς», τόσο στο εθνικό μας θέμα, όσο και στην οικονομία, απεύθυνε σήμερα ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Γιώργος Λιλλήκας κατά την περιοδεία του σε Παλαιχώρι, Αγρό και Κυπερούντα. Σχολιάζοντας τα ευρήματα δημοσκόπησης που δημοσιεύονται στην εφημερίδα «Καθημερινή», ο υποψήφιος Πρόεδρος επανέλαβε ότι οι σοβαρές έρευνες κοινής γνώμης είναι χρήσιμα εργαλεία και αποτυπώνουν τις απόψεις της κοινής γνώμης. Ο κ. Λιλλήκας επεσήμανε επίσης ότι «η σημερινή δημοσκόπηση της Καθημερινής επιβεβαιώνει τη δυναμική και τα μηνύματα των πολιτών. Τους ευχαριστώ και τους καλώ να εντείνουν και να διευρύνουν τον απευθείας διάλογο με τους πολίτες».

Ο υποψήφιος υπογράμμισε ότι στο όραμα και στον αγώνα μας έχουν θέση όλοι οι πολίτες του τόπου. «Δεν κάνουμε αποκλεισμούς. Στις εκλογές δεν έχουμε εχθρούς, αλλά αντιπάλους. Εχθροί μας», ανέφερε, «είναι η κατοχή και η οικονομική κρίση».  Στόχος μας, τόνισε ο κ. Λιλλήκας, πρέπει να είναι «η κοινωνική ενότητα και η συστράτευση σε μια διεκδικητική πολιτική τόσο στο Κυπριακό, όσο και στην οικονομία».