Μια υπουργός Δικαιοσύνης με οχτώ εραστές (pics)

 

Η Dati απασχολεί τα Μέσα Ενημέρωσης της Γαλλίας για τους οχτώ εραστές της, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο 68χρονος πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Ντομινίκ Ντεσενιέ, τον οποίο η Γαλλίδα υπουργός κατονομάζει ως πατέρα του παιδιού της.


Διαβάστε επίσης για την προκλητική ενέργεια των Τούρκων σε εκκλησία στα Κελλιά αλλά και για την εργοδότηση 2.400 ανέργων για τις προεδρικές εκλογές του 2013.


 

Η υπουργός Δικαιοσύνης έχει στο… ενεργητικό της ερωτικής της ζωής ένα παρουσιαστή της τηλεόρασης, έναν υπουργό, ένα διευθύνοντα σύμβουλο επιχείρησης, έναν Iσπανό πρωθυπουργό,τον αδερφό του Νικολά Σαρκοζί, ένα εισαγγελέα από το Κατάρ και ένα κληρονόμο αυτοκρατορίας πολυτελών αξεσουάρ.

Η ερωτική της ζωή φαίνεται ότι δεν τη βοηθά στο δικαστήριο που έχει προσφύγει για το θέμα της πατρότητας του παιδιού της. Ο 68χρονος Ντεσενιέ αρνείται να κάνει τεστ DNA και μάλιστα επιβεβαίωσε στο περιοδικό Μ της Le Monde ότι η Dati την περίοδο που είχε σχέση μαζί του είχε 8 διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους.

Σύμφωνα με το γαλλικό νόμο οποιοσδήποτε μπορεί να αρνηθεί να υποβληθεί σε τεστ DNA. Παρόλα αυτά η Dati ισχυρίζεται ότι έχει… άσο στο μανίκι που δεν είναι άλλος από τις δηλώσεις μελών του προσωπικού της που πιστοποιούν ότι ο 68χρονος Ντεσενιέ είχε θεαθεί να επισκέπτεται συχνά το παιδί τους λίγο μετά τη γέννησή του.

Πηγή: newsbeast.gr