Μαλάς: “Δεν αρκεί η υποστήριξη της Αριστεράς για τις εκλογές”


Διαβάστε επίσης, “Η Μυτιλήνη θα τιμήσει τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη” αλλά και τη δήλωση του Γ.Ομήρου.


Aλλά αυτό που χρειάζεται, είναι συσπείρωση όλων εκείνων που πιστεύουν ότι το μέλλον της Κύπρου πρέπει να διαμορφώνεται από την πολιτική ηγεσία και την κοινωνία.

Μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στο Κυπριακό Κοινοτικό Κέντρο στο βόρειο Λονδίνο ο κ. Μαλάς είπε πως αποτελεί τιμή για τον ίδιο, η υποστήριξη της υποψηφιότητάς του «από τη μεγάλη μερίδα των προοδευτικών δυνάμεων».

Ο κ. Μαλάς είπε πως για να δοθεί νόημα και ουσία σε αυτό που λέγεται «νέα εποχή ασφαλώς και πρέπει να υποστηρίζομαι από αυτούς που σχηματίζουν πολιτικές μέσα από κοινωνικές ζυμώσεις».

«Και πιστεύω ότι αντικειμενικά, η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να διεκδικήσει αυτό το χαρακτηριστικό, είναι το κίνημα της Αριστεράς», συνέχισε ο κ. Μαλάς.

Ο Σταύρος Μαλάς διερωτήθηκε από πότε το ΑΚΕΛ, το οποίο στήριξε σχεδόν όλες τις Κυβερνήσεις αυτού του τόπου και έχει συνεισφέρει στο προοδευτικό πρόγραμμα πολλών Κυβερνήσεων αποτελεί «βαρίδι» για ένα νέο άνθρωπο που οραματίζεται μια νέα εποχή.

Στην συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυνε και ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού ο οποίος απέρριψε τις επικρίσεις τις αντιπολίτευσης για ιδεοληψίες και ανεπάρκεια της διακυβέρνησης υπό την Προεδρία του Δημήτρη Χριστόφια.

Ο κ. Κυπριανού είπε ότι η παρούσα Κυβέρνηση για 4,5 χρόνια παρήγαγε σημαντικό έργο προωθώντας προβλήματα που χρόνιζαν, μερικά από τα οποία επιλύθηκαν ή έχει τροχοδρομηθεί η επίλυσή τους.

Καταλήγοντας ο ΓΓ του ΑΚΕΛ επέκρινε την αντιπολίτευση ότι επιχειρεί να μπλοκάρει κάθε προσπάθεια της Κυβέρνησης στο θέμα του φυσικού αερίου.

Πηγή ΚΥΠΕ