Νέο θανατηφόρο με θύμα οδηγό φορτηγού

7

Θύμα είναι ο 50χρονος Ελλαδίτης Γιώργος Χοτζέας οδηγός νταλίκας και η επίσης Ελλαδίτισσα συνοδηγός του ηλικίας 42 χρόνων κρίσιμα τραυματισμένη.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο οδηγός της νταλίκας που μετέφερε άμμο έχασε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα και να  εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου και να ανατραπεί αλλεπάλληλες φορές.

Από τις φονικές προσκρούσεις η νταλίκα μοιράστηκε στην κυριολεξία στα δυο με την καρότσα να είναι στην μια κατεύθυνση του αυτοκινητόδρομου και τη νταλίκα στη άλλη πλευρά. Ο οδηγός του φορτηγού βρήκε ακαριαίο θάνατο ενώ η συνοδηγός δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο άτυχος 50χρονος, πατέρας ενός αγοριού που δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, εκτινάχθηκε από το όχημα και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αρθρωτό όχημα κινείτο με μεγάλη ταχύτητα, ενώ δεν αποκλείεται ο οδηγός να έχασε τον έλεγχο του οχήματος λόγω μηχανικής βλάβης ή σκασίματος ελαστικού, ενδεχόμενα που θα διερευνηθούν στις  επιστημονικές εξετάσεις που θα ακολουθήσουν.

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε άλλα θύματα, αφού οι δεκάδες διερχόμενοι οδηγοί κατάφεραν και απέφυγαν την τελευταία στιγμή την συγκρουση με τον φορτηγό και την καρότσα του.

Λόγω της σοβαρότητας του τροχαίου και οι τέσσερεις λωρίδες του αυτοκινητόδρουμου παρέμειναν κλειστές για περισσότερες απο έξι ώρες και η εκτροπή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων γινόταν από την έξοδο της Ακτής του Κυβερνήτη για όσους μετέβαιναν στη Λεμεσό και από τον  ’γιο Γεώργιο Αλαμάνου για όσους μετέβαιναν στη Λευκωσία. Γύρω στις τέσσερεις άνοιξε το απόγευμα ο αυτοκινητόδρομος και αποκαταστάθηκε η τροχαία κυκλοφορία.


Επίσης διαβάστε και για το άλλο θανατηφόρο που σημειώθηκε στη Λεμεσό με θύμα 17χρονο πεζό αλλά και τη δήλωση Άντρου Κυπριανού για νέα πρόταση προς τη Μόσχα για δάνειο