Νοσοκόμοι ερωτοτροπούσαν μπροστά σε ασθενή (vid)

 

Σοκ έχει προκαλέσει βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης σε νοσοκομείο του San Diego στο οποίο καταγράφετε η σεξουαλική κακοποίηση μιας 98χρονης ασθενούς από δυο νοσοκόμους.


 Διαβάστε επίσης, “Συνεχίζεται η κατηφόρα στον κατασκευαστικό τομέα” αλλά και “Έξοδο από την ΕΕ θέλουν οι Βρετανοί”.


Οι δύο άνδρες ο  Russel Torralba και  Alfredo Ruiz, σύμφωνα με την Haffington Post,  αυνανίζονταν δίπλα στο κρεβάτι της ασθενούς και ενώ υποτίθεται ότι την πρόσεχαν, ενώ δεν δίστασαν ακόμη και να την κακοποιήσουν σεξουαλικά.Οι συγγενείς της γυναίκας κατήγγειλαν ότι οι δύο νοσοκόμοι τους οποίους πλήρωναν με 1.300 δολάρια την ημέρα προκειμένου να προσέχουν τη γυναίκα που είχε υποστεί εγκεφαλικό, ερωτοτροπούσαν δίπλα της, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία κακοποιούσαν σεξουαλικά ακόμη και την ασθενή.

Ο δικηγόρος της οικογένειας William Berman δήλωσε  συγκλονισμένος για το  βίντεο  στο XETV-TV “Προσωπικά δεν μπορώ να το πιστέψω” προσθετωντας ότι είναι η πιο συγκλονιστική περίπτωση κακοποίηση ηλικιωμένου στα δέκα πέντε χρόνια που ασκεί την δικηγορία.

Το θέμα δεν είναι τα χρήματα…έχει να κάνει με την αξιοπρέπεια. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι κάτι τέτοιο δε θα συμβεί ξανά σε κανέναν“.

Η  98χρονη της οποίας το όνομα δεν  έχει δοθεί στη δημοσιότητα  μετά το εγκεφαλικό έχει  μείνει παράλυτη και δεν  μπορεί να επικοινωνήσει λεκτικά ή με τα χέρια, ωστόσο έχει απόλυτη συνείδηση για το τι συμβαίνει γύρω της.

Για περισσότερες διεθνείς ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr, επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.