Παρασκήνιο: Πως από το Facebook έγινε πόρνη!


Διαβάστε επίσης για το μπλόκο της Γερμανίας στο Μνημόνιο της Κύπρου. Διαβάστε ακόμα για τις εξελίξεις στις Αμερικανικές εκλογές.


 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δημήτρης Ιωάννου

Υπόθεση – σοκ διερευνούν τα τελευταία 24ωρα οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου.

Κυπρία ηλικίας 42χρόνων μητέρα δυο ανηλίκων παιδιών κατήγγειλε την εκπόρνευση της από τον ηλικίας 19 μόλις χρόνων Τουρκοκύπριο φίλο της και τον 26χρονο φίλο του.

Η γνωριμία του θύματος με τον Τουρκοκύπριο έγινε πριν από δυο χρόνια μέσω του facebook ενώ αυτός ήταν 17χρόνων. Θύτης και θύμα ήρθαν σε σεξουαλική επαφή από την πρώτη μέρα και μετά από θανάσιμες απειλές του 17χρονου η Κυπρία ήρθε αμέσως μετά σε σεξουαλική επαφή με άλλους δυο φίλους του Τουρκοκύπριου.

Στην κατάθεση – σοκ στοιχεία της οποίας αποκαλύπτει το 24H, η 42χρονη σύναψε ερωτικές σχέσεις με τον νεαρό Τουρκοκύπριο και διέμεναν στο διαμέρισμά της στη Λευκωσία.

 Η 42χρονη μάλιστα μητέρα συντηρούσε τον Τουρκοκύπριο από τη διατροφή που λάμβανε από τον πρώην σύζυγο της, ενώ τα ανήλικα παιδία της διέμεναν σε συγγενικό της πρόσωπο σε χωριό της  Επαρχίας Λευκωσίας. 

Πριν από δυο χρόνια περίπου ο Τουρκοκύπριος επικαλούμενος οικονομικά προβλήματα εξώθησε την 42χρονη στην πορνεία απειλώντας την με πιστόλι την ότι εάν δεν το πράξει θα σκότωνε αυτή και τα ανήλικά  της παιδιά. Απειλές φαίνεται να δεχόταν και από τον 26χρονο φίλο του Τουρκοκύπριου ο οποίος είναι Ιορδανός κάτοχος Κυπριακού διαβατηρίου.

 Σε μια περίπτωση μάλιστα ο 26χρονος την κτύπησε στο πρόσωπο.

Ο Τουρκοκύπριος με απειλές έπεισε την 42χρονη και του μεταβίβασε στο όνομα του το μισό διαμέρισμα που της ανήκει ενώ το άλλο μισό ανήκει στην μητέρα της και μετά από αυτή την εξέλιξη την εκδίωξε και από αυτό. 

 Η 42χρονη εκδιδόνταν έναντι αδράς αμοιβής στην πολυσύχναστη Οδό Λήδρας και τα χρήματα τα εισέπραττε ο Τουρκοκύπριος ο οποίος είναι υπόδικoς στις Φυλακές για υποθέσεις κλοπών.

Οι δυο ύποπτοι οδηγήθηκαν στο δικαστήριο Λευκωσίας το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτηση τους μεταξύ άλλων για σεξουαλική εκμετάλλευση, αποζείν από κέρδη πορνείας και άλλα συναφή αδικήματα.