Προσωποκράτηση σε Λεμεσό και Πάφο για ναρκωτικά


Διαβάστε επίσης για την τοποθέτηση Αναστασιάδη ότι πάνω απ’ όλα είναι το συμφέρον του λαού. Διαβάστε ακόμα τη δήλωση του Καρογιάν ότι ο Αναστασιάδης είναι ο καταλληλότερος.


Πάφος:

Σύλληψη 34χρονου για παράνομη κατοχή, χρήση και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Μέλη της Υ.ΚΑ.Ν συνέλαβαν χθες βράδυ με δικαστικό ένταλμα 34χρονο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση.

Ο 34χρονος συνελήφθη μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του στην επαρχία Πάφου με δικαστικό ένταλμα, στη διάρκεια της οποίας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, 12 συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 13 γραμμαρίων περίπου, πέντε συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη, βάρους πέντε γραμμαρίων περίπου, δύο ζυγαριές ακριβείας και ένας πλαστικός σπαστήρας.

Σήμερα (24/10), οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής του για τρείς ημέρες.

Η Υ.ΚΑ.Ν  (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Λευκωσία:

Σύλληψη 26χρονου για παράνομη κατοχή ναρκωτικών

Μέλη της Υ.ΚΑ.Ν συνέλαβαν σήμερα με δικαστικό ένταλμα 26χρονο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 26χρονου στη Λευκωσία με δικαστικό ένταλμα, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 22 γραμμαρίων περίπου.

Η Υ.ΚΑ.Ν (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ