Σ.Χρηστίδου: Το κλάμα στα καμαρίνια και το “ως εδώ”

Λίγους μήνες μετά τη λήξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Φερεντίνο στο πρωινό του ANT1, η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για εκείνες τις μέρες αλλά και για τον λόγο που δεν πήγαν καλά στα νούμερα.


 Διαβάστε επίσης, “Επιθεώρηση στο Μαρί μελών του Κακουργιοδικείου“.


“Ήμασταν δυο διαφορετικοί άνθρωποι που αν μας έδιναν από δυο εκπομπές θα ήταν διαφορετικά. Προσπαθούσε ο ένας να προσαρμοστεί στον άλλο. Επίσης στην εκπομπή υπήρχε μεγάλη βαρύτητα στον λόγο μας και δεν το είχα συνηθίσει. Είχε σημασία τι πιστεύουμε εμείς για την εκπομπή. Μέχρι τώρα ήμουν εκπαιδευόμενη παρουσιάστρια, πιο εκτελεστικό όργανο, δηλαδή να είναι ο αρχισυντάκτης μου αυτός που αποφασίζει τα πάντα”, είπε αρχικά η παρουσιάστρια στην Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε “και ο Παύλος και ο Νίκος είχαν να κάνουν με δυο διαφορετικούς ανθρώπους που έπρεπε να προσαρμοστεί ο ένας μες στον άλλο αλλά αυτό δεν έδεσε καλά και μάλλον χρεωθήκαμε την αποτυχία”.

“Δεν είχα εξοικειωθεί με το μιλάνε άσχημα για μένα”

Όσο για το αν θα τα κατάφερνε να παρουσίαζε μόνη της το πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 πέρσι η ίδια δήλωσε ότι μόνη της δε θα μπορούσε. Επίσης, η ίδια εξήγησε πως η περίοδος στο “Πρωινό ΑΝΤ1” χωρίζεται σε δύο περιόδους.

“Άκουγα όλους μετά από σένα να λένε ότι ήταν δύσκολη χρονιά. ‘Μα καλά τι λένε; Γιατί είναι δύσκολο;’ σκεφτόμουν. Για μένα ήταν όνειρο ζωής να κάνω το πρωινό ΑΝΤ1. Μετά όταν μπήκα σ’αυτή την ιστορία κατάλαβα γιατί. Δεν είχα εξοικειωθεί με το μιλάνε άσχημα για μένα. Όποιος και να το κάνει αυτό είναι στο στόχαστρο, δέχεται έντονη κριτική και μεγάλη πίεση. Εγώ δεν είμαι φτιαγμένη από αυτά τα υλικά.

Με επηρέασε πολύ περισσότερο απ’όσο θα ‘πρεπε. Άφησα τον εαυτό μου να το πάθει αυτό. Η περσινή χρονιά χωρίζεται σε δύο περιόδους. Την πρώτη που συνέβαινε όλο αυτό και δεν μπορούσα να το χειριστώ και τη δεύτερη που έφτασε η στιγμή να πω “ως εδώ”. Συνέβαλαν και κάποια άλλα πράγματα. Όταν μπήκε αυτή η γραμμή, ήταν αλλιώς η δουλειά, δεν είχε τόσο μεγάλη σημασία και περνούσα καλά”.

“Η περσινή χρονιά χωρίζεται σε δύο περιόδους. Την πρώτη που συνέβαινε όλο αυτό και δεν μπορούσα να το χειριστώ και τη δεύτερη που έφτασε η στιγμή να πω ‘ως εδώ'”.

 

Στην πορεία της κουβέντας, η παρουσιάστρια μίλησε και για τη συνάντηση που είχε με μια γυναίκα η οποία της άλλαξε τη ζωή. “Μου είπε μια κουβέντα ότι οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το τι θα πει ο κόσμος είναι οι πιο φτωχοί του κόσμου. Συνειδητοποίησα ότι έκανα πολλά πράγματα για αυτό, ότι έπρεπε να μπαίνω σε έναν ρόλο όταν ήμουν στη δουλειά”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν ο γιος της νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό και εκείνη δούλευε.

“Δεν έχω άγχος, είχα όμως  για πολύ καιρό. Πέρασα, πολύ δύσκολα πέρσι όταν νοσηλεύτηκε ο Φίλιππος για 10 ημέρες στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό. Έκλαιγα στο καμαρίνι και ετοιμαζόμουν για την εκπομπή.  Εκείνη ήταν η περίοδος που πήρα αποφάσεις για πολλά πράγματα. Βρήκα μια άλλη ισορροπία”, κατέληξε.

Πηγή: cosmo.gr