Σήμερα όλοι δίπλα στον μικρό Ιορδάνη


Διαβάστε επίσης τις αντιδράσεις κομμάτων για το Μνημόνιο. Διαβάστε ακόμα για τις διαρρήξεις το βράδυ του Σαββάτου στην Πάφο.


Ο μικρός Ιορδάνης που στους 20 μήνες της ζωής του κινδυνεύει για πάντα να χάσει το φώς του, έχει συγκινήσει τους δημότες της Πάφου. Σχολές χορού απο την πόλη της Πάφου, κλόουν, ζωγραφική προσώπου, φουσκωτά, θα προσφέρουν διασκέδαση στα παιδάκια με στόχο την οικονομική ενίσχυση του μικρού Ιορδάνη, και της οικογένειας του, ο οποίος θα πρέπει να ταξιδέψει στην Κίνα, τη μοναδική χώρα που μπορεί να του προσφέρει την ειδική θεραπεία ούτως ώστε να μην χάσει για πάντα το φώς του.

Η προσφορά  των συμμετεχόντων είναι αφιλοκερδής, στέλνοντας το μήνυμα, ότι η  στήριξη και αγάπη για τον συνάνθρωπο, αλλά και η πεποίθηση ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν τα ίδια δικαιώματα στην ζωή κρατούν ζωντανό τον εθελοντισμό στην πόλη μας.

Ο μικρός Ιορδάνης που είναι το μοναδικό παιδί της οικογένειας γεννήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάφου με πρόβλημα στην όραση του. Την περίοδο του Δεκεμβρίου αναμένεται να μεταβεί στην Κίνα για θεραπεία. Οι επισκέψεις του στην Κίνα θα πρέπει θα επαναληφθούν για ακόμη δύο φορές σε μια προσπάθεια να αποθεραπευτεί και να βρεί την όραση του.  Η κάθε επίσκεψη του στην Κίνα στοιχίζει 30 χιλιάδες ευρώ, ενώ ήδη η οικογένεια από την προσφορά του κόσμου έχει συγκεντρώσει το ποσό των 23 χιλιάδων ευρώ.

Η εκδήλωση που θα αρχίσει στις 11 το πρωί περιλαμβάνει πληθώρα εκδηλώσεων που θα προσφέρουν χαρά και ψυχαγωγία στα παιδιά, αλλά και που θα βοηθήσουν τον Ιορδάνη.

Πηγή : ΚΥΠΕ