Τελικά τί… πίνουν στις τουρκικές αερογραμμές;


Διαβάστε επίσης: Τραγικός θάνατος τ/κ χειριστή αερόστατου. Διαβάστε ακόμη: Σε χριστουγεννιάτικο κλίμα η Νέα Υόρκη. 


Ολα ξεκίνησαν όταν πριν από λίγο καιρό, εφημερίδα δημοσίευσε την είδηση ότι σε πτήση της Turk Hava Yollari από Κωνσταντινούπολη προς Χονγκ Κονγκ, μαζί με το φαγητό, το πλήρωμα προσέφερε στους επιβάτες τον ελληνοκυπριακής προέλευσης χυμό Fontana. Τα σχόλια περί συνεργασίας της εταιρείας που παρασκευάζει τον χυμό έδιναν κι έπαιρναν, όμως, κανείς μέχρι σήμερα δεν είχε επιβεβαιώσει, ούτε όμως και διαψεύσει το γεγονός. Οι τουρκοκυπριακές εφημερίδες έκαναν λόγο για αντιδράσεις από τους Τούρκους πολίτες. 

Μέχρι που ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. «Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη απαγόρευση για την κατανάλωση του συγκεκριμένου χυμού. Ομως, στις εταιρείες με τις οποίες συνεργάζονται οι τουρκικές αερογραμμές για την παροχή φαγητών και ποτών στις πτήσεις, τα γνωστά σε όλους δηλαδή catering, δεν περιλαμβάνεται η συγκεκριμένη. Οπότε προφανώς και έγινε κάποιο λάθος. Δεν δώσαμε ποτέ αυτόν τον χυμό. Αν κυκλοφόρησε μεμονωμένα, αυτό είναι άλλο θέμα», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

«Είναι άδικες οι κατηγορίες εις βάρος μας», συμπληρώνει ο εκπρόσωπος, τις δηλώσεις του οποίου φιλοξενεί η Yeni Duzen. Βεβαίως, ο εκπρόσωπος της εταιρείας δεν απέκλεισε οποιαδήποτε συνεργασία με οποιαδήποτε εταιρεία στο μέλλον. Τώρα, εάν σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται και η Fontana, κανείς δεν είναι σε θέση να το γνωρίζει.