Θα κατηγορηθεί ο ηθοποιός – ληστής

 


Διαβάστε επίσης, «Σοκ: Τρώει από τα σκουπίδια συμμαθητών του. Διαβάστε ακόμα για τον κίνδυνο που διατρέχουν ανήλικοι στον Αστρομερίτη.


 

ρεπορτάζ:Δημήτρης Ιωάννου

Ο ηθοποιός ο οποίος έσπασε τελικά στην ανάκριση και ομολόγησε ενοχή θα κατηγορηθεί για ένοπλη ληστεία και άλλα συναφή αδικήματα.

Οι ανακριτές του Αστυνομικού Σταθμού της Λακατάμειας θα ζητήσουν όπως ο ηθοποιός παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την ημέρα έναρξης της δίκης του διότι το αδίκημα που διέπραξε θεωρείται πολύ σοβαρό.

Στην θεληματική του κατάθεση στους ανακριτές του Αστυνομικού  Σταθμού Λακατάμειας ο 54χρονος ηθοποιός   ληστής λύγισε ξετυλίγοντας λεπτό προς λεπτό πως συνέλαβε την ιδέα και πως έστησε την ληστεία.

Φανερά μετανιωμένος τόνισε ότι τα χρέη και τα εντάλματα που εκκρεμούσαν εναντίον του τον ανάγκασαν να προβεί στην ενέργεια του φοβούμενος ότι θα πήγαινε φυλακή λόγω των οικονομικών προβλημάτων.

Πριν μερικές μέρες σε αναπαράσταση και υπέδειξε που έκρυψε τα κλοπιμαία χρήματα το ομοίωμα πιστολιού, τη περούκα και την τσάντα.

Τις δώδεκα χιλιάδες τις τοποθέτησε σε πλαστικό σακούλι και αφού έβγαλε από μια  γλάστρα το φυτό με το χώμα τα τοποθέτησε σε αυτή και ακολούθως τοποθέτησε και πάλι το φυτό.

Τα άλλα αντικείμενα που χρησιμοποίησε στην διάπραξη της ληστείας τα έκρυψε σε θάμνους κοντά στο δρόμο που οδηγεί στη Ανθούπολη.

Πάντως οι ανακριτές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο ηθοποιός- ληστής να κρύβεται πίσω από άλλες δυο ληστείες σε τράπεζα και ΣΠΕ στην Λευκωσία.