Τι απαντά η Φουρέιρα για τα περι Αλβανίδας

 


 Διαβάστε επίσης όλες τις εξελίξεις στο τραπέζι των συζητήσεων με την Τρόικα, διαβάστε ακόμα για τα ποσοστά ανεργίας των νέων στην Κύπρο και στην Ε.Ε.


Τη δήλωση του Αλβανού τραγουδιστή Ντέβις Τζεράχου σχετικά με την καταγωγή της Ελένης Φουρέιρα, σχολίασε σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια. Ο Ντέβις Τζεράχου είχε πει για την ακρίβεια ότι «όλοι στην Αλβανία ξέρουν ότι η τραγουδίστρια είναι Αλβανίδα». 

Η Ελένη Φουρέιρα μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ είπε: «Δεν έχω ακούσει τη συγκεκριμένη δήλωση για να μπορώ να την κρίνω. Αλλά και να την είχα, πάλι δεν θα την έκρινα, από τη στιγμή που έχουμε δημοκρατία ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει και να κάνει ότι θέλει. Εγώ δεν θα έλεγα ποτέ κάτι για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω. 

Για μένα το μόνο που έχει σημασία είναι τι άνθρωπος είναι η Ελένη. Αυτό είναι που μου έμαθαν οι γονείς μου, και αυτό που προσπαθώ πάντα είναι να φέρομαι καλά στους συνανθρώπους μου και να τους προσφέρω καλοσύνη. 

Για μένα το μόνο που έχει σημασία είναι αν αρέσει αυτό που κάνω. Ότι και να πουν, αυτό που κρατάω είναι ότι όταν έκανα την παρουσίαση του νέου μου δίσκου υπήρχαν χιλιάδες παιδιά που χόρευαν και τραγουδούσαν και μου έδειχναν με κάθε τρόπο ότι τους αρέσει αυτό που τους προσφέρω».

Πηγή: newsbeast.gr