Είπαν σε τ/κ ότι δεν έχει τίποτα και μετά από 20 λεπτά πέθανε


 

Διαβάστε ακόμη για την άγρια επίθεση σε δημοσιογράφο, καθώς και τις σκέψεις του Ταγίπ Ερντογάν για επαναφορά της θανατικής ποινής. 


Ο άτυχος Vasfi Konya, που ήταν πατέρας τριών παιδιών, παρουσίασε αργά το βράδυ της Δευτέρας (12/11) συμπτώματα δυσφορίας, ενώ όταν ρωτήθηκε τι ακριβώς αισθάνεται, έκανε λόγο για πόνο στο αριστερό του χέρι και το στήθος. Αμέσως η οικογένειά του τον μετέφερε σε κλινική, το όνομα της οποίας δεν αναφέρεται στα δημοσιεύματα του Tουρκοκυπριακού τύπου. Δεν πέρασε καν μισή ώρα από την στιγμή που έφθασε στο νοσοκομείο, όταν έκπληκτοι οι γιατροί, καθώς και οι συγγενείς του τον είδαν να αφήνει την τελευταία του πνοή.

 

Με ανακοίνωσή του, ο ιατρικός σύλλογος της τουρκοκυπριακής κοινότητας δήλωσε ότι ήδη διεξάγεται έρευνα για τα ακιρβή αίτια του θανάτου του άνδρα, ενώ εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην σύζυγο, τα παιδιά και τα υπόλοιπα μέλη του οικογενειακού του περιβάλλοντος, το οποίο κάνει λόγο για τραγικό λάθος των γιατρών που είδαν τον αποθανόντα. Μάλιστα, κάποιοι από τους συγγενείς αναφέρουν ότι οι πρώτοι γιατροί που είδαν τον 43χρονο είπαν ότι τα πράγματα δεν είναι σοβαρά, ότι έχει μια απλή αδιαθεσία και με ένα απλό φάρμακο θα συνέλθει.

 

Ο Konya ήταν ιδιαιτέρως γνωστός στην τουρκοκυπριακή κοινότητα και μάλιστα στην Kibris Gazetesi – που έχει πρώτο θέμα στην κεντρική της σελίδα την είδηση με τίτλο «τόσο εύκολα;» – γίνεται εκτενής αναφορά στην ζωή του, τον γάμο του, ακόμη και την επαγγελματική του δραστηριότητα.