Τουρκία: Την ανάγκασαν να παντρευτεί το βιαστή της

 


Διαβάστε επίσης ποιός είναι ο 62χρονος παραλίγο πυρπολητής του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων στη Θεσσαλονίκη. Διαβάστε ακόμα για τον ψηλότερο ουρανοξύστη στον κόσμο.


Μια δεκαοχτάχρονη από την Τουρκία αναγκάστηκε να παντρευτεί το βιαστή της, αναφέρει η εφημερίδα Akşam, παρά τη θέλησή της ύστερα από πίεση της οικογενείας της.

Η νεαρή κοπέλα ανακοίνωσε στους γονείς της ότι ήθελε να ακυρώσει τον αρραβώνα με τον 28χρονο που είχαν διαλέξει για εκείνη αυτοί. Ως «αντίποινα» οι γονείς της την… κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο μαζί του ελπίζοντας ότι αφού θα είχαν με αυτόν τον τρόπο σεξουαλική επαφή… θα αναγκαζόταν να τον παντρευτεί!

Το κορίτσι όμως κατάφερε να ξεφύγει πηδώντας από το παράθυρο. Κατέφυγε στη χωροφυλακή όπου κατήγγειλε το περιστατικό με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι γονείς της και ο αρραβωνιαστικός της.

Χτες έγινε το δικαστήριο, όπου ωστόσο η ιστορία παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετική από την αρχική κατάθεση της κοπέλας στο αστυνομικό τμήμα του Fethiye.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου η νεαρή γυναίκα λίγο καιρό μετά δήλωσε ξεκάθαρα την πρόθεσή της να παντρευτεί τον άντρα αυτόν, ο οποίος κρατείται μέχρι την έκδοση δικαστικής απόφασης. Οι δυο τους μάλιστα παντρεύτηκαν στις 3 Σεπτεμβρίου με πολιτικό γάμο.

Αναιρώντας την πρώτη της κατάθεση δήλωσε στο δικαστήριο ότι ήθελε απλά να κρατήσει λίγο πιο πολύ καιρό ο αρραβώνας. 

Τον περασμένο Αύγουστο η Akşam είχε γράψει ότι η οικογένειά της συνέχισε να την πιέζει να παντρευτεί τον 28χρονο, παρότι τους είχε πει ότι είχε ερωτευτεί έναν άλλον άντρα.

Πηγή: newsbeast.gr