Βίντεο με ξύλο μεταξύ τσιγγάνων στην Ελλάδα


Διαβάστε επίσης, “Σπήλαιο Περάματος: Σκότωσε τον συναδελφό του και αυτοκτόνησε”.


Στην περιοχή βρίσκεται μεγάλη αστυνομική δύναμη που προσπαθεί να συγκρατήσει και να απομακρύνει τους τσιγγάνους.

Αιτία της συμπλοκής ήταν ο εμπρησμός ενός αυτοκίνητου σε γειτονία των τσιγγάνων στην περιοχή Τραγανό τα ξημερώματα της Δευτέρας. 

Οι άνδρες της ΠΥ προσήγαγαν το φερόμενο ως δράστη του εμπρησμού και για αυτό σημειώθηκαν τα εκτεταμένα επεισόδια στην Πυροσβέστη.

Πώς ξεκίνησαν τα επεισόδια

Σε βεντέτα μεταξύ δύο γνωστών οικογενειών τσιγγάνων της περιοχής του Πύργου αποδίδονται όλα όσα συμβαίνουν έξω από την πυροσβεστική. Το τελευταίο επεισόδιο έχει να κάνει με τον εμπρησμό ενός αγροτικού αυτοκινήτου – που υπέστη τελικά μικρές υλικές ζημιές – τα ξημερώματα στον οικισμό Τραγανό του Πύργου.

 

Μέλη της μιας οικογένειας εντόπισαν στην ίδια περιοχή με το συμβάν ένα μέλος της άλλης οικογένειας και του επέρριψαν την ευθύνη για τον εμπρησμό. 

Κάλεσαν την αστυνομία που με τη σειράς της παρέδωσε τον φερόμενο ως δράστη για προανάκριση στο Ανακριτικό της Πυροσβεστικής. Εκεί κρατήθηκε έως το πρωί που έφτασαν οι συγγενείς του ζητώντας να αφεθεί ελεύθερος. Εκείνη την ώρα έφτασαν και μέλη της άλλης οικογένειας με αποτέλεσμα νε γενικευτεί η σύρραξη.

 

Η κατάσταση ήταν εκρηκτική και στο σημείο έφτασαν άνδρες της ΔΙ.ΑΣ., αστυνομικοί της Ασφάλειας, του Τμήματος και ειδική φρουροί. Με καδρόνια, ξύλα και σίδερα άρχισαν να αλληλοχτυπιούνται οι δύο οικογένειες με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Για περισσότερες ειδήσεις απο Ελλάδα διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.