Βίντεο σοκ από Ισπανία: Αιμόφυρτος ανήλικος από γκλομπ αστυνομικού

Ο μικρός ήταν ένα από τους 74 συνολικά τραυματίες από τα χτεσινά επεισόδια στην Ισπανία κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων κατά της λιτότητας.


 Διαβάστε επίσης, “Θα «έριχνε» στην αγορά 120 κιλά μολυσμένο κρέας” και “TREM2 το γονίδιο που τετραπλασιάζει τον κίνδυνο για Αλτσχάιμερ”.


Στο Βίντεο φαίνεται να τον κυνηγούν και ένας αστυνομικός τον χτυπά  με το γκλομπ. Από τις αρχές δεν ξεφεύγει ούτε μια κοπέλα που σοκαρισμένη παρακολουθούσε το περιστατικό. Τη χτυπούν κι εκείνη.

Συνολικά 120 διαδηλώσεις ήταν προγραμματισμένες σε όλη την Ισπανία, ενώ 118 άνθρωποι συνελήφθησαν και ακόμη 74 τραυματίστηκαν σε όλη τη χώρα στη διάρκεια επεισοδίων, σύμφωνα με το ισπανικό υπουργείο Εσωτερικών.


Agressió del Mossos d’Esquadra a un menor a… από stefanelonikitelo

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στη Λισσαβώνα έξω από το κοινοβούλιο, όταν ορισμένοι διαδηλωτές ανέτρεψαν τα οδοφράγματα της αστυνομίας και πέταξαν πέτρες και σκουπίδια κατά των αστυνομικών, που απάντησαν με κτυπήματα από γκλομπ.

Στην Ιταλία, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά στο Τορίνο, ενώ πέντε ακόμη τραυματίστηκαν ελαφρά στο Μιλάνο σε επεισόδια που σημειώθηκαν στο περιθώριο των διαδηλώσεων.

Για περισσότερες  διεθνείς ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr, επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.