Τ.Χαλκιάς: “Θα χάσω το σπίτι μου από χρέη” (vid)

 Συγκλονιστική ήταν η εξομολόγηση του Τάσου Χαλκιά στο “Μίλα” της Τατιάνας Στεφανίδου. Ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε ότι το εξοχικό που κατάφερε να αποκτήσει με τον αδερφό του μετά από δεκαετίες σκληρής δουλειάς κινδυνεύει να βγει σε πλειστηριασμό.


 Διαβάστε τι συζήτησε ο Αρχιεπίσκοπος με τους Τροϊκανούς και γιατί έφτασαν τα 135 εκ. ευρώ τα διακστικά εντάλματα


“Όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισα να ανοίξω τη σχολή μου”, εκμυστηρεύτηκε ο Τάσος Χαλκιάς στην παρουσιάστρια. “Το 2008 μάζεψα ό,τι είχα και δεν είχα για να φτιάξω τη σχολή. Ήταν ένα όνειρο ζωής. Δεν μπόρεσα να αντιμετωπίσω εγκαίρως το πρόβλημα που θα συνέβαινε. Από τότε που τέλειωσα την δραματική σχολή θυμάμαι ότι είχα πει στον συχωρεμένο τον δάσκαλό μου ότι θέλω να γίνω δάσκαλος”.

 Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε ο ηθοποιός, παρά τα 40 χρόνια που περίμενε για να κάνει το όνειρο πραγματικότητα. “Αν είχα ιδιόκτητο κτίριο δεν θα ήμουν στην κατάσταση που είμαι. Το νοίκιασα με πολύ ακριβό ενοίκιο και το έφτιαξα”.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός τόνισε ότι του έκαναν έξωση από τη σχολή λόγω των ενοικίων που χρωστούσε, ενώ δεν το βάζει κάτω δηλώνοντας έτοιμος να ξεκινήσει από την αρχή.Πηγή: cosmo.gr