Ξένες εταιρείες σκέφτονται να φύγουν από την Κύπρο (vid)

 


Διαβάστε επίσης, «Δεν υποχωρεί η Τρόικα – Νέες επαφές Χριστόφια». Διαβάστε επίσης καρέ-καρέ το απίστευτο βίντεο του επιδειξία αστυνομικού.


 

O κ. Σαββίδης, πρόεδρος Εταιριών Διεθνών Δραστηριοτήτων στην Κύπρο, μιλώντας στη σύσκεψη που έγινε το πρωί από τον CIPA, ανέφερε ότι ξένοι επενδυτές  κάνουν σκέψεις να αποχωρήσουν από την Κυπριακή αγορά, γεγονός το οποίο προκαλεί ανησυχία, εμείς προσπαθούμε, πρόσθεσε, να καθησυχάσουμε τους επενδυτές, τονίζοντας τους ότι είναι θέμα προσωρινό και τόσο η Κύπρος όσο και το κράτος θα πολεμήσουν το πρόβλημα της οικονομίας.


Δηλώσεις κ. Αγκαστινιώτη και κ. Σαββίδη από 24hcomcy

Ο κ. Συλικιώτης, υπουργός Εμπορίου, τόνισε ότι όταν σε μια χώρα υπάρχει τέτοιο μεγάλο ενδιαφέρον για επενδύσεις δισεκατομμυρίων που θα γίνουν τα επόμενα χρόνια, αναφερόμενος στο φυσικό αέριο, υπάρχει ευνοϊκό κλίμα να επενδύσεις και σε άλλους τομείς όπως τα ναυτιλιακά και οι υπηρεσίες στις οποίες η Κύπρος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, όλοι αυτοί είναι τομείς που θα ενισχυθούν με την πολιτική που αφορά σε επενδύσεις στον τομέα της ενέργειας.


Δηλώσεις Νεοκλή Συλικιώτη από 24hcomcy

Ο κ. Αγκαστινιώτης, πρόεδρος του CIPA, κάλεσε την κυβέρνηση να υπογράψει το Μνημόνιο σύντομα, ούτως ώστε να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την ανάπτυξη των επενδύσεων.

Ο Υπουργός Εμπορίου τέλος, δήλωσε πως το τμήμα εφόρου εταιριών, θα εργάζεται σύντομα και κατά τις απογευματινές ώρες με στόχο συνεχιστεί χωρίς προβλήματα η εγγραφή ξένων εταιρειών.