Υπόθεση δολοφονίας Γ. Εισαγγελέα


Διαβάστε επίσης για την εκπόρνευση Κυπρίας. Διάβαστε ακόμα για το άρθρο του Bloomberg να σταματήσουν οι δανεισμοί στην Ελλάδα.


Την ίδια στιγμή με αμείωτους ρυθμούς οι αρχές συνεχίζουν την διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται σύμφωνα με τον ανακριτή που ζήτησε την ανανέωση των διαταγμάτων των τριών υπόπτων η προκήρυξη για τον σχεδιασμό δολοφονίας του Γενικού Εισαγγελέα Πέτρου Κληρίδη και άλλων Αξιωματούχων του κράτους.

Η προκήρυξη υποβάλλεται σε γραφολογικό έλεγχο και θα συγκριθεί με δείγματα γραφικού χαρακτήρα που έχουν ληφθεί από το ύποπτο κατάδικο Ανδρέα Ονουφρίου

Ο ανακριτής ανέφερε επίσης ότι τρίτο πρόσωπο με κατάθεση του αναφέρεται στην κατοχή του αντιαρματικού όπλου από τον ύποπτο Ανδρέα Ονουφρίου αλλά και το σχεδιασμό της δολοφονίας

Σύμφωνα με τον ανακριτή ο μάρτυρας αυτός καταθέτει ότι μερικές ημέρες πριν από τη σύλληψη των τριών υπόπτων ο Ονουφρίου του είπε κατά λέξη ότι : «Ο Γενικός εισαγγελέας σε λίγες μέρες θα φύγει.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και αλληλογραφία του 2011 με την οποία ο ύποπτος ζητούσε από τον Γενικό Εισαγγελέα να του παραχωρήσει χάρη με αντάλλαγμα να του παραδώσει έναν αντιαρματικό και πάλι τύπου Low το οποίο προοριζόταν σύμφωνα πάντα με την αλληλογραφία να χρησιμοποιηθεί εναντίον αξιωματούχων του κράτους.