Ελλάδα: Ζευγάρι ζει σε αυτοκίνητο! (vid)


Διαβάστε επίσης ποιος είναι ο 62χρονος που αποπειράθηκε να κάψει το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων στη Θεσσαλονίκη. Διαβάστε ακόμα τη δήλωση Όλι Ρεν: “Η Ελλάδα έκανε ό,τι έπρεπε, τώρα είναι η ώρα της Ευρώπης”.


Ο 46χρονος Παρασκευάς, αποφάσισε σε καιρό κρίσης για το επάγγελμα του υδραυλικού να αναζητήσει δουλειά στην περιφέρεια, έχοντας στο πλευρό του και την επίσης άνεργη, 26χρονη σύντροφό του Ιωάννα.

Την πλέον σκληρή όψη της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την οικονομία μας αντιμετωπίζουν ολοένα και περισσότεροι Έλληνες πολίτες, που πλέον ξεπερνούν κατά πολύ το ένα εκατομμύριο.

“Οι λίστες ανέργων γιγαντώνονται καθημερινά, περιπτώσεις ωστόσο σαν αυτή που θα σας παρουσιάσουμε στο ρεπορτάζ που ακολουθεί, δεν μπορούν παρά να μας ταρακουνήσουν”, αναφέρει το lamiastar.gr. 

Ο Παρασκευάς, υδραυλικός στο επάγγελμα, αποφάσισε να ψάξει για δουλειά στην Εύβοια. Μαζί του η 26χρονη σύντροφος του, Ιωάννα, που είναι επίσης άνεργη. Οι ίδιοι μιλούν στην κάμερα του “STAR Κεντρικής Ελλάδας”.

Η οδύσσεια του κατατρεγμένου, λόγω διαφοράς ηλικίας, ζευγαριού αρχίζει πριν ένα χρόνο στους Παξούς και κορυφώνεται τους τελευταίους 3,5 μήνες στην Αρτάκη Εύβοιας όπου και διαμένουν χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητό τους για κύρια κατοικία.

Παράλληλα, ξεπουλάνε ό,τι πολύτιμο διαθέτουν για λίγη βενζίνη για να ζεσταίνονται και για λίγο αλεύρι για να τρέφονται.Για περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.