Ζήτησε συγγνώμη ο επιδειξίας αστυνομικός (vid)


Διαβάστε επίσης με ποιο τρόπο η Γερμανία συνδέει το μνημόνιο με τον εταιρικό φόρο. Δείτε ακόμα ντοκουμέντο του 24H με την ελληνική σημαία που κατέβασαν από εκκλησία στα Κελλιά.


Ρεπορτάζ– Δημήτρης Ιωάννου

Συγγνώμη ζήτησε σε ολόκληρη την αστυνομία με σκυφτό το κεφάλι ο 30χρονος επιδειξίας αστυνομικός παραδεχόμενος τις αποτρόπαιες άσεμνες πράξεις του οι οποίες προκάλεσαν σάλο στην κοινή γνώμη και ρεζίλεψαν το αστυνομικό σώμα.

Εντός των ημερών ο επιδειξίας αστυνομικός θα κατηγορηθεί ενώπιον δικαστηρίου ενώ ο Αρχηγός Αστυνομίας ο οποίος έθεσε από την πρώτη στιγμή σε διαθεσιμότητα τον αστυνομικό διόρισε ερευνώντα λειτουργό.  

Η διερεύνηση της πειθαρχικής πτυχής του σοβαρού αυτού θέματος βρίσκεται σε εξέλιξη από τον ερευνώντα λειτουργό ο οποίος θα διαβιβάσει την λεπτομερή έκθεση του στην ηγεσία της αστυνομίας.

Την ίδια στιγμή το αποκλειστικό βίντεο – ντοκουμέντο του 24Η για τη ασταμάτητη δράση του 30χρονου επιδειξία αστυνομικού συνεχίζει να κάνει τον γύρο του κόσμου με τους επισκέπτες στο διαδίκτυο να ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες.


Επιδειξίας αστυνομικός από 24hcomcy