Συνέλαβαν την κουνιάδα του 75χρονου στην Πάφο


Διαβάστε επίσης πότε θα πληρωθούν μισθό Δεκεμβρίου και 13ο οι δημόσιοι Υπάλληλοι. Διαβάστε ακόμα ποια οικοπέδα της Κυπριακής ΑΟΖ πάνε που.


Η Αστυνομία Πάφου εξετάζει υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον 75χρονου, ο οποίος δέχτηκε επίθεση με δύο κουζινομάχαιρα από την αδερφή της συμβίας του, και την ώρα που αυτή βρισκόταν στο μπάνιο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Νίκος Τσαπής ανέφερε πως το θύμα φιλοξενούσε στο διαμέρισμα του τις τελευταίες ημέρες την 56χρονη, η οποία να σημειωθεί είναι αδερφή  της συμβίας του.

Ο κ. Τσαπής ανέφερε «χθες το απόγευμα, σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος η 56χρονη έχοντας στην κατοχή της δύο μαχαίρια, του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα και στα χέρια».

Η συμβία του 75χρονου τον μετέφερε στον γενικό νοσοκομείο της Πάφου όπου έτυχε χειρουργικής επέμβασης και η κατάσταση του, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, θεωρείται σοβαρή.

Ο κ. Τσαπής είπε επίσης πως η 56χρονη η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχολογικά συνελήφθηκε χθες, ανακρίθηκε, αλλά δεν παραδέχτηκε την ανάμειξη της στην υπόθεση.

Ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε πως η Αστυνομία έχοντας υπόψη την κατάσταση της υγείας της 56χρονης θα λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα.

Πηγή: ΚΥΠΕ