Α. Νεοφύτου: “Koμματικό αμπελοχώραφο” του Συλικιώτη το ΦΑ


Διαβάστε επίσης, Λιλλήκας : “Σε δημοψήφισμα το μνημόνιο αν αφαιρεί κυριαρχία ΦΑ” και Aναστασιάδης: “Υπερχείλισε η λεκάνη των ψήφων”.


“Ερωτούμε ξανά και οφείλει και υποχρεούται να απαντήσει”, όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο κ. Νεοφύτου, ερωτώντας τον Υπουργό Εμπορίου “πως είναι δυνατόν, πριν μερικές εβδομάδες, επικαλούμενος λόγους εθνικού συμφέροντος και ασφάλειας, να απέκλειε για το οικόπεδο 9 την πρώτη σε αξιολόγηση κοινοπραξία και, αφού υποσκέλισε τη δεύτερη και την τρίτη, να ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την τέταρτη;”

“Για να ανακοινώσει πριν μερικές ημέρες ότι τερματίζει τις διαπραγματεύσεις με την τέταρτη κοινοπραξία και πως ξεκινά διαπραγματεύσεις με αυτούς που είχε αποκλείσει για σκοπούς δημόσιου συμφέροντος και, επιπροσθέτως, να κατακυρώνει επιπρόσθετο οικόπεδο στην εταιρεία, με την οποία τερμάτισε διαπραγματεύσεις για το οικόπεδο 9”, συνεχίζει ο κ. Νεοφύτου.

“Όσο για τις πολυδιαφημιζόμενες επενδύσεις από το Κατάρ και στο αεροδρόμιο, καλά κάνει ο κ. Συλικιώτης που θυμίζει τα επενδυτικά τους πυροτεχνήματα”, δηλώνει ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Πηγή ΚΥΠΕ