Αυτοκτόνησε θύμα βιασμού – Την πίεζαν να αποσύρει μήνυση


Διαβάστε επίσης, “Παρολίγο τραγωδία με τουρκικό αεροσκάφος” και “Μακελειό σε ιατρική σχολή της Ουκρανίας”.


Αυτοκτόνησε Ινδή έφηβη μετά τις πιεστικές προτροπές της αστυνομίας να αποσύρει τη μήνυση που είχε υποβάλει και να παντρευτεί έναν από τους βιαστές της.

Η ηλικίας 17 ετών κοπέλα πήρε δηλητήριο και έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης.

Η κοπέλα που προέβη στην αυτοκτονία είχε βιασθεί από μία ομάδα νεαρών στις 13 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ στο Ντιουάλι, στην επαρχία Πατιάλα, στο κρατίδιο του Πουντζάμπ.

Ένας αστυνομικός απολύθηκε και άλλος τέθηκε σε διαθεσιμότητα εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο χειρίσθηκαν την υπόθεση, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Η νεαρή “έκανε τα πάντα για να καταθέσει μήνυση“, όμως οι αστυνομικοί δεν ξεκινούσαν τις έρευνες, διευκρίνισε σε δηλώσεις του στο Γαλλικό Πρακτορείο ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας Παραμτζίτ Σινγκχ Γκιλ.

“Ένας αστυνομικός προσπάθησε να την πείσει να αποσύρει τη μήνυση”, δήλωσε ο ίδιος.

Η αδελφή του θύματος δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο NDTV πως οι τοπικοί αστυνομικοί έφθασαν ακόμη περισσότερο στα άκρα: “η αστυνομία συνέχισε να ασκεί πιέσεις στην ίδια προκειμένου να την πείσουν, είτε να έλθει σε μία οικονομική συνεννόηση μαζί τους, είτε να παντρευτεί έναν από αυτούς”, πρόσθεσε η αδελφή του θύματος.

Μετά τον βιασμό δεν έγινε καμιά σύλληψη αλλά την Πέμπτη συνελήφθησαν τρία πρόσωπα, οι δύο φερόμενοι ως βιαστές και μία γυναίκα που θεωρείται ύποπτη ότι συνεργάσθηκε μαζί τους.

Για περισσότερες διεθνείς ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.