Αναστασιάδης: Τρόφιμα και λεφτά για ενίσχυση απόρων


Διαβάστε επίσης, “Λιλλήκας: Ανησυχίες για το δανεισμό από ημικρατικούς” και “Λουκέτο σε 10 υπεραγορές «Ορφανίδης» – Ξεκίνησε η κατάρρευση;”.


Ο κ. Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του, καθώς και από μέλη της ομάδας στήριξης της υποψηφιότητας του, επισκέφθηκαν τη Μητρόπολη Λεμεσού και συναντήθηκαν με τον Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο.

Σε δηλώσεις του, ο υποψήφιος πρόεδρος μετά το πέρας της επίσκεψης του ανέφερε ότι «αν αναλογιστεί κανένας το τεράστιο έργο που επιτελεί η Εκκλησία -και αυτό πρέπει να λέγεται πλέον διότι εξ όσων γνωρίζω σιτίζονται 1300 τόσα παιδιά καθημερινά και 500 συμπολίτες μας στα εστιατόρια και στα συσσίτια, πέραν του κοινωνικού παντοπωλείου που λειτουργεί-νομίζω δεν μπορεί κανένας να μένει αδιάφορος και να μην συνδράμει σ` αυτό το τεράστιο έργο».

«Ενισχύουμε ένα θεάρεστο έργο που επιτελεί η Μητρόπολη επισκεφτήκαμε σήμερα τον Μητροπολίτη Λεμεσού και επιδώσαμε μια επιταγή που προέρχεται από το προεκλογικό ταμείο, ποσότητες τροφίμων που προέρχονται από την εθελοντική προσφορά των εθελοντών και των κυριών που προέρχονται από το Δημοκρατικό Συναγερμό και το Δημοκρατικό Κόμμα», δήλωσε.

Πηγή ΚΥΠΕ