Απανθρακωμένο πτώμα γυναίκας έξω από εκκλησία στην Λάρνακα


Διαβάστε επίσης πόσο διαφορετικά θα είναι φέτος τα Χριστούγεννα στην Κύπρο και για την υποταγή της Κύπρου στη Γερμανία.


Η Αστυνομία, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χρήστος Ανδρέου, δεν είναι ακόμα σε θέση να γνωρίζει την ταυτότητα του θύματος, ούτε να πει με βεβαιότητα αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Το φρικιαστικό θέαμα του απανθρακωμένου πτώματος, νεαρής γυναίκας, αντίκρισε στις 11:20 σήμερα το πρωί μπροστά στην είσοδο της εκκλησίας Χρυσοσώτηρος στα Λιβάδια, κάτοικος της περιοχής, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Η κλειδωμένη πόρτα της εκκλησίας είχε σημάδια πυρκαγιάς, που φανερώνει ότι η άτυχη γυναίκα πυρπολήθηκε επί τόπου.

Η Αστυνομία, σύμφωνα με τον Χρήστο Ανδρέου εικάζει πως ό,τι συνέβη θα πρέπει να έγινε τις τελευταίες 12 ώρες αφού το πτώμα θα πρέπει να βρισκόταν εκεί σ’  αυτό το διάστημα.

 Η Αστυνομία αναμένει τώρα τα πορίσματα των ερευνών της εγκληματολογικής υπηρεσίας προκειμένου να  διαπιστωθεί κατά πόσον πρόκειται ή όχι για εγκληματική ενέργεια.

Αστυνομικοί του ΤΑΕ και του σταθμού Ορόκλινης, οι οποίοι μετέβησαν επί τόπου, εντόπισαν έξω από τον περίβολο της εκκλησίας, ξεκλείδωτο αυτοκίνητο που φαίνεται εγγεγραμμένο σε 40χρονη Ιρανή. Η ηλικία ωστόσο του πτώματος, φαίνεται ότι είναι πολύ μικρότερη και προσδιορίζεται γύρω στα 20.

Μέχρι στιγμής, πάντως, η Αστυνομία  δεν έχει δεχθεί καταγγελία για ελλείπουσα γυναίκα, και ούτε έχει εντοπίσει την ιρανή ιδιοκτήτρια του οχήματος, ώστε να καταλήξει σε συμπέρασμα, κατά πόσον πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ