Αρχιεπίσκοπος: “Η Εκκλησία θα συνεχίσει να βοηθά”


Διαβάστε επίσης, “Πρωτοχρονιάτικα πακέτα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας” και “Αναζητείται λύση για την Κύπρο για να σωθεί το κύρος της Ευρωζώνης”.


Ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου, συνοδευόμενος από τον Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου Ιωάννη Ιωάννου,ο οποίος αναλαμβάνει από την 1η του χρόνου πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο λαός της Κύπρου ξέρει να βγαίνει από τις δυσκολίες του.

Ο Αρχιεπίσκοπος, που μοίρασε δώρα και ευχές στους ασθενείς του νοσοκομείου Πάφου αλλά και στο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, συνεχάρη τους γιατρούς και νοσοκόμους για την προσφορά τους και για το ολοκληρωτικό δόσιμο, όπως είπε, προς τους ασθενείς.

«Πάντοτε το νοσοκομείο της Πάφου είναι νοικοκυρεμένο, δεν έχει το χάος εκείνο της Λευκωσίας», είπε, λέγοντας πως το γεγονός ότι ο ασθενής είναι φίλος με το γιατρό και με το νοσοκόμο διαδραματίζει  σπουδαίο ρόλο για την υγεία του ασθενούς.

Τους είδαμε, συνέχισε, «να έχουν και κουράγιο και θάρρος, βλέπουμε ότι ασθενείς μας  είναι σε καλά χέρια και τους ευχηθήκαμε ότι καλό να δώσει ο Θεός».

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε όπως ο νέος χρόνος είναι ευεργετικός και πλούσιος, έστω και αν αναμένεται ότι θα υπάρξουν δυσκολίες.

«Ο λαός μας ξέρει πάντοτε να υπερβαίνει τις δυσκολίες και από εμάς εξαρτάται για να είναι καλός ο νέος χρόνος,» κατέληξε στις δηλώσεις του.

Πηγή ΚΥΠΕ