Χωρίς πρατήρια η Αμμόχωστος από τις 2 Ιανουαρίου


Διαβάστε επίσης, “Kυβεία σε καφενείο και αθλητικό σύλλογο” και “Π. Δημητριάδης: Xαμηλότερα επιτόκια το 2013”


Στην ανακοίνωσή του ο Επαρχιακός Σύνδεσμος Πρατηριούχων Πετρελαιοειδών Αμμοχώστου προειδοποιεί πως αν μετά την παρέλευση δύο ημερών από αυτή τη μέρα δεν ανακληθεί η άδεια,  τότε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Πρατηριούχων  θα καλέσει τα μέλη του  σε παγκύπρια στάση.

Η άδεια αφορά νέο πρατήριο στον κεντρικό δρόμο  Παραλιμνίου -Αγίας Νάπας και σύμφωνα με την ανακοίνωση λόγω της διαμόρφωσης του δρόμου δεν υπάρχει για τον οδηγό η ενδεικνυόμενη ορατότητα, οι περιβαλλοντικές  επιπτώσεις  και δεν τέθηκαν όροι  από τη δυσμενή ανάπτυξη της περιοχής.

Το θέμα είχε τεθεί στην αρμόδια  κοινοβουλευτική Επιτροπή και η θέση όλων των κομμάτων ήταν ότι επιβάλλεται η παγοποίηση της ανέγερσης νέων πρατηρίων γιατί παγκύπρια ο αριθμός τους θεωρείται υπεράριθμος.

Σε επιστολή του, εξάλλου, προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, τον Δήμο Παραλιμνίου, τα τμήματα  Πολεοδομίας και Δημοσίων Έργων και την Επίτροπο Διοίκησης,  ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Πρατηρίων Πετρελαιοειδών προειδοποιεί πως αν δεν ανακληθούν ή παγοποιηθούν «οι οποιεσδήποτε παράτυπα εκδοθείσες άδειες  ανέγερσης  νέων πρατηρίων», θα ακολουθήσει παγκύπριο κλείσιμο  των πρατηρίων.

Πηγή ΚΥΠΕ