Δ. Συλλούρης: Επίσκεψη με δώρα σε στρατιωτικό φυλάκιο


Διαβάστε επίσης, “ΕΔΕΚ: Aπόσυρση νομοσχεδίου για αφυπηρέτηση στρατιωτικών” και “Ομήρου: Η κυβέρνηση να πείσει τους εργαζόμενους προτού δανειστεί”.


Κατά τη σημερινή επίσκεψη του κ. Συλλούρη σε στρατιωτικό φυλάκιο της περιοχής αυτής, χορωδία του λόχου, με συνοδεία μουσικών οργάνων, έψαλε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, ενώ η αντιπροσωπεία του ΕΥΡΩΚΟ, οι αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και οπλίτες αντάλλαξαν ευχές και ο Ταξίαρχος ευχαρίστησε τον κ. Συλλούρη για τις ευχές και το δώρο του, ευχόμενος και αυτός “Καλές Εορτές” και “Καλό Νέο Έτος” στον κ. Συλλούρη και τη συνοδεία του.

“Είμαστε σήμερα εδώ”, είπε ο κ. Συλλούρης, “για να ευχηθούμε σε εσάς, που μας προσφέρετε την ασφάλεια, υπηρετώντας την πατρίδα μακριά από τις οικογένειές σας και πρέπει να ξέρετε ότι, ανεξαρτήτως των διαφορών μεταξύ των κομμάτων και των πολιτικών και εάν έχει ένα πράγμα, για το οποίο συμφωνούμε, είναι ότι πρέπει να στηρίζουμε τα στρατευμένα παιδιά μας και την άμυνα της Κύπρου”.

“Εκτιμούμε πάρα πολύ”, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ, “τη δουλειά που κάνετε εσείς και οι αξιωματικοί σας και να γνωρίζετε”, πρόσθεσε, “ότι οι αξιωματικοί σας είναι οι δεύτεροι γονείς σας, σας αγαπούν όσο και οι γονείς σας και μπορεί να ξέρουν και περισσότερο από τους γονείς σας τις πραγματικές σας ανάγκες”.

“Άρα”, είπε ο κ. Συλλούρης, απευθυνόμενος στους στρατιώτες, “να νοιώθετε ότι δεν είσαστε μόνον για τα δύσκολα, είναι δίπλα σας ολόκληρη η πολιτεία μέσω των αξιωματικών σας και εμπιστευθείτε τους αξιωματικούς σας, μιλάτε σε αυτούς ακόμα και για προσωπικά σας προβλήματα και θέματα και είμαι βέβαιος ότι θα βρείτε ανταπόκριση”.

“Σας ευχαριστούμε για τη δουλειά που κάνετε και να ξέρετε”, πρόσθεσε ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ, “ότι αυτή η περίοδος κατά την οποία υπηρετείτε στο στρατό, όσο και αν δυσκολεύεστε τώρα, θα είναι μια αξέχαστη περίοδος στη ζωή σας, στη διάρκεια της οποίας θα κάνετε φίλους, κάνετε κάτι το θετικό για την πατρίδα σας και θα νοιώθετε στο μέλλον υπερήφανοι, ανεξαρτήτως των σημερινών δυσκολιών”.

Πηγή ΚΥΠΕ